Hoop voor miljoenen Getroffen: Eerste remedie voor de ziekte van Alzheimer ontwikkeld?

Arzt mit Röntgen-Bildern
Kan de ziekte van Alzheimer, een van de behandelbare ziekten?Een nieuw antilichaam preparaat kan het verwijderen van Plaque afzettingen in de hersenen en de ziekte van Alzheimer te stoppen.

Amerikaanse onderzoekers zijn erin geslaagd voor het eerst, voor het verbeteren van de schadelijke loop van de ziekte van Alzheimer te onderbreken en dementie symptomen van de patiënten. De wetenschappers Jeff Sevigny, het onderzoek Biogen voor de in Cambridge gevestigde Biotechnologische bedrijf, gebruikt Aducanumab voor het antilichaam.

Schadelijke Plaques-Deposito ‘ S

De ziekte van Alzheimer maakt wetenschappelijke theorieën, door Plaques-deposito ‘ s in de hersenen. Deze afzettingen bestaan uit samengeklonterd Bèta-Amyloid eiwitten. Je lijkt te zijn de reden waarom de ziekte van Alzheimer-patiënten, gezonde hersencellen sterven en de hersenen macht afneemt als gevolg snel. Eerder werd behaald door een team van onderzoekers te verwijderen van het Eiwit deposito ‘ s op een duurzame manier.

Dr. Alfred Sandrock, ook een lid van de onderzoeksgroep, is er daarom van overtuigd: Dit is het beste nieuws van de afgelopen 25 jaar geeft ze de ziekte van Alzheimer patiënten nieuwe hoop.

Wat is de ziekte van Alzheimer?

De ziekte van Alzheimer is een neurodegeneratieve ziekte die de hersenen en leidt tot dementie, een achteruitgang van het denkvermogen en het geheugen. De Getroffen te kampen met grote gaten in het geheugen, kunnen geleid worden alleen slecht, en hebben een perceptie van de storing. Hoewel de kenmerken en omstandigheden van de ziekte van Alzheimer zijn nu bekend, het is nog steeds onduidelijk wat de oorzaak is van de ziekte van Alzheimer

Het effect van de anti-lichaam is indrukwekkend

Het antilichaam Aducanumab bleek al in de eerste experimenten met muizen, goede resultaten. In een recente studie, die werd uitgevoerd met 165 van de ziekte van Alzheimer patiënten, bevestigden de positieve opmerkingen van de wetenschappers. In de studie werd de patiënt toegediend over een periode van 54 weken, een keer per maand een Infuus met het antilichaam. De doseringen van de tussen één, drie, zes of tien milligram per kilogram lichaamsgewicht gevarieerd. Een tweede groep proefpersonen kreeg een Placebo voorbereiding. Na het verstrijken van de duur van de behandeling, een overweldigend resultaat bleek: Het aantal Bèta-Amyloïd afzettingen in de hersenen van de proefpersonen hadden aanzienlijk afgenomen. In de groep die werd toegediend de hoge dosis, en verdwenen de Amyloïd bijna volledig, zegt Roger Nitsch, Professor aan de Universiteit van Zürich en co-auteur van de studie. De resultaten van deze klinische studie, en we zijn optimistisch te komen in de behandeling van de ziekte van Alzheimer een belangrijke stap voorwaarts is, benadrukt co-auteur Roger Nitsch van de Universiteit van Zürich. Het effect van de anti-lichaam is indrukwekkend, en ook helemaal niet bekend zijn.

Dementie symptomen kunnen worden verminderd

Als een resultaat, in de groep die werd toegediend in de Placebo-voorbereiding, geen verandering in de plaque afzettingen die kunnen worden uitgesloten van een Placebo-effect van het antilichaam. Blijkbaar Aducanumab maakt het, uit het bloed naar de hersenen door te dringen en specifiek binden aan de Amyloid-Beta en te elimineren. Dosis-afhankelijke en de verbetering van de geestelijke capaciteiten van de onderwerpen. Aanvullende Tests bleek dat had verminderd door de anti-body dementie-symptomen.

Als de nieuw ontwikkelde drug daadwerkelijk kan leiden tot een Revolutie in de ziekte van Alzheimer therapie, moeten opgelost worden in het volgende onderzoek stap. In de 3. Fase van de Experimenten met Aducanumab zal nu worden onderzocht in een groter cohort van patiënten met 2700 patiënten. Dit follow-up onderzoek moet worden voltooid in het jaar 2020. De overtuigende resultaten van de eerdere studies bevestigen een geschikt geneesmiddel zou worden goedgekeurd in de komende jaren voor de behandeling van de ziekte van Alzheimer.

Hamburg-harburg, 01. September

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie