Hondsdolheid: het vaccin bescherming voor Huisdieren denkt!

Einmal im Jahr sollten Sie ihr Haustier impfen lassen
Eenmaal per jaar moet u uw huisdier gevaccineerd, zodat ziekten zoals hondsdolheid, beschermd als buiten de deur, dat loopt of kruipt, en kan de vangst van de honden en katten, clip-on fast-moving ziekten of parasieten. Ze daarom in een vroeg stadium.

Teken-Verdediging

De ziekte van Lyme vaccinatie voor Huisdieren is een dierenartsen zeer omstreden. De beveiliging is niet gegarandeerd, en aan de andere kan leiden tot gevaarlijke schade aan de nieren. Dus de tip is om u te Voorzien van een geschikt vink verdediging om ervoor te zorgen dat uw huisdier is niet gebeten in de eerste plaats. Voor Teken houden kragen of agenten voor Instillatie in het dier in de nek (Spot-onproducten), het teken van uw favoriete afstand. De geur van de actieve ingredi├źnten schrikt teken. Ook vlooien en ander ongedierte, zijn gehouden aan een gebruiksvriendelijke afstandsbediening

Basic vaccinatie

Eenmaal per jaar, honden moeten krijgen van de grote combinatie vaccinatie (ongeveer 50 Euro) van de dierenarts. Om beschermd te zijn tegen hondenziekte, kennelhoest, hondsdolheid, en besmettelijke ontsteking van de lever. Voor de vaccinatie van honden, wordt grondig onderzocht, zodat ook andere ziekten kunnen worden opgespoord en behandeld.

Bescherming voor de kat

Alle katten moeten inge├źnt zijn tegen kattenziekte en koude (ongeveer 35 Euro). Gratis gangers beter beschermd moeten worden, zoals tegen leukemie (feline leukemie) en hondsdolheid (samen ca. 60 Euro). U kunt bij uw dierenarts, een individuele vaccinatie schema.

Geef een reactie