Hoeveel bacteriën zitten vast in mijn tapijt?

Een tapijt is lekker zacht, makkelijk te verzorgen, en bespaart op de stookkosten. Helaas, het tapijt van de vloer ook in het geval van bacteriën, een populaire omgeving.

De fuzzy oppervlak van het tapijt is een perfecte voedingsbodem voor kiemen van alle soorten. bacteriën liefde ruw, warm oppervlak te reproduceren. Ook vocht, zoals een badkamer tapijt, daarnaast is er ook het risico van implantatie van schimmels. Deze geven uit gevaarlijke gifstoffen. U zal worden ingeademd over een langere periode van tijd, kunt u schade veroorzaken aan de lever, nieren en longen, allergieën, en zelfs kanker veroorzaken.

Pas op voor de darmflora

Maar ook veel soorten bacteriën in kunnen nestelen in tapijten. Vooral in het geval van tapijten, in de badkamer of in de keuken, bacteriën zoals Campylobacter (diarree-pathogeen), stafylokokken (kan leiden tot braken), of zelfs Listeria (verwijderen van de infectie). In feite zijn Alle van de tapijten die zich bevinden in de nabijheid van een toilet, kan worden besmet, bijvoorbeeld door injectie van water uit het toilet spoelen Fecale bacteriën. In het geval van de keuken tapijten, voedsel, bacteriën zijn vaker optreden. Het moet worden gewassen, bijvoorbeeld, een bevroren kip en de druppels land op het tapijt, ziekteverwekkers die eerder in het vlees, op het tapijt, en vermenigvuldigen. Vervolgens Salmonella-infecties. Zelfs als je het dragen van platte schoenen, verspreid naar ziekteverwekkers, bijvoorbeeld door middel van hondenpoep op het tapijt. Deze ziekteverwekkers invoeren, bijvoorbeeld over gevallen van voedsel in het spijsverteringskanaal, kunnen ze leiden tot diarree en Misselijkheid. Vooral in het geval van kleine kinderen en Huisdieren op tapijten, spelen voorzichtigheid is aangegeven. Vanwege de kortere afstand tot de bodem ziekteverwekkers kunnen worden ingeademd.

Hoeveel bacteriën worden verwijderd door stofzuigen?

Geen Probleem, denk je dat je regelmatig gezogen? Dat helpt, helaas, slechts gedeeltelijk. Iedereen die heeft gezogen een Flokati, wit, zelf, meer lint er zijn stevig en hard. Het is hetzelfde met ziektekiemen. U meestal zitten diep in de vezels en kan moeilijk te verwijderen. Zelfs als ze zuigt, ze kunnen sporen op de top en dus op in het appartement zal worden uitgekeerd. Effectieve behandeling met de stoom reiniger, als de hete temperaturen van de bacteriën sterven af. Degenen die niet hebben een stoomreiniger kunnen worden gehuurd in bouwmarkten of andere drug winkel ketens

Je vergeet de 5 – seconden-regel

Tip: Vermijd het uitvoeren van weg met schoenen op het tapijt. In de badkamer, de Truc helpt bij het sluiten van de wc-bril voordat u het toilet. Ook moet u voorkomen dat in de badkamer, regelmatig te ventileren om de schimmelsporen in het tapijt. Gevallen voedsel dat landt op een tapijt – dit geldt ook voor Hotels en Restaurants – u niet mag eten. De zogenaamde 5 – seconden-regel geen waarde heeft. Voedsel is al bewoond vanaf het eerste contact van een seconde met de kiemen van de vloer.

Hamburg-harburg, 24. Augustus 2016

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie