Hoe ziek is Hillary Clinton is echt?

Hillary Clinton
Clinton op een verkiezingsbijeenkomst in Tampa, Florida.Eigenlijk is de 11.9.16 was vooral het geval in de verenigde staten, de nagedachtenis van de slachtoffers van de 11. September 15 jaar geleden. Nu zijn de Amerikanen bezig zijn, maar nog een vraag: Hoe ziek is Hillary Clinton?

Bij een herdenkingsplechtigheid voor de slachtoffers van de 11. September 2001 in New York, de presidentskandidaat was ingestort plotseling en moesten hun Bodyguards in een Busje te helpen. Het is duidelijk te zien op een Video, zoals Clinton wegsacken net voor het Instappen in de benen en is gevangen door twee aangrenzende Bodyguards. De officiële verklaring was, ten eerste, Clinton zou hebben gehad om het evenement te verlaten door de Oververhitting van tevoren. Kort na de Verklaring dat Clinton leed sinds vrijdag van longontsteking, en daarom verzwakt, gevolgd in een nadere Verklaring. Dankzij de antibiotica was ze al aan de beterende hand. In feite, ze kwamen dezelfde dag lachen en zwaaien in de voorkant van fotografen

Speculatie over Clinton ‘ s gezondheidstoestand

Deze adviezen, veel media zijn niet gehouden om te speculeren over de vraag of Hillary Clinton was mogelijk lijden aan een levensbedreigende ziekte, die zou maken dat de perceptie van het hoogste ambt van de Verenigde Staten. Een paar weken voor de verkiezingen, de Amerikanen gewaarschuwd worden, in het bijzonder als het gaat om de gezondheid van uw toekomstige staatshoofd. De samenzweringstheorieën bekende en openlijk tegen Clinton mobiliseren kant Natural News schreef kort daarna van vasculaire dementie, evenals een eventuele ziekte van Parkinson. Hun zogenaamd dreigende dood werd al gespeculeerd. Als een bewijs van de aanhoudende hoest van een presidentskandidaat, werd geleid.

Diagnose op afstand is onmogelijk

Die ziekte is Clinton, als er iets lijdt, kan niet met juistheid zei. In feite, haar chronische hoest is opgegroeid in het verleden problemen. Echter, uw verklaring, te lijden aan een long ontsteking, is niet onwaarschijnlijk. Een langdurige Bronchitis daadwerkelijk kan leiden tot een zogenaamde longontsteking. Dit kan leiden tot grote inspanningen en een instorting van de bloedsomloop. Op de memorial event afgelopen zondag, het zwoele weer de overhand bij een temperatuur van 28 graden Celsius.

Of Clinton heeft last van een vasculaire dementie, ziekte van Parkinson of andere zenuw-en vaatziekten, is het niet door middel van remote diagnose vastgesteld.

Hamburg-harburg, 12. September

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie