Hoe wordt de diagnose tussen bloeden?

Tussen het bloeden, de diagnose is meestal de vrouw de arts (gynaecoloog).

Leeftijd en bekende ziekten voor de diagnose van relevante

In een uitgebreid interview, de arts de volgende vragen:

  • Sinds wanneer heb je tussen bloeden?
  • Optreden tussen de bloeding in elke cyclus?
  • In welke fase van de cyclus, het gaat om tussen bloeden?
  • Hoe lang is dit?
  • Het is in de in-tussen bloeden vrij zwak spotting of sterke vaginale bloeden?
  • Zijn de daarmee gepaard gaande tussen bloeden van de pijn?
  • Bent u het nemen van medicijnen, zoals de pil?
  • Draag je een spiraal?
  • Treedt op tussen bloeden na het vrijen?

Zwischenblutungen vom Gynäkologen untersuchen lassen

Tussen bloeden een uitgebreid gesprek met de gynaecoloog is vooral belangrijk

Ook de leeftijd van een vrouw, evenals informatie over alle bekende ziekten (zelfs die zonder gynaecologische oorsprong) voor de diagnose van metrorrhagia van belang.

Met behulp van een vaginale spiegel tussen bloeden onderzoeken

In het overleg met de arts en een gynaecologisch onderzoek. De arts bekijkt uw vagina en de baarmoederhals met behulp van een spiegel (speculum) in de Vagina. Bovendien, hij tast de baarmoeder en eierstokken via de Vagina en de buikwand. Baarmoeder, eileiders en de eieren kunnen stokjes door middel van een echografie voor een goede maatregel. De vrouw arts kan cysten, bijvoorbeeld, veranderingen, zoals vleesbomen, de eierstokken of een buitenbaarmoederlijke zwangerschap in de echografie. Er is een vermoeden van endometriose, een laparoscopie (laparoscopie) is, in veel gevallen is de diagnose vereist. Eventueel in tussen de bloeding tot een diagnose van de onderliggende oorzaak zinvol, een bloed test. Bepaalde waarden in het bloed (bijv., CRP, leukocyten aantal) bevatten belangrijke informatie over de ontsteking; veranderingen in de hormonale niveaus (vooral van de vrouwelijke geslachtshormonen) kunnen worden gebruikt voor de diagnose van metrorrhagia richting.

Eigen menstrutation agenda helpt in de diagnose

Het is zeer nuttig voor de vrouw van de arts, als u de oorzaak van een menstruatiekalender. Veel gynaecologen een dergelijke kalender gratis voor uw patiënten. Daarin ziet u, in aanvulling op de tijd en de duur van de periode van bloeden, zelfs wanneer het optreden van bloedingen tussen de menstruaties. Indien nodig kunt u de gegevens Aanvullen met een temperatuur curve. Om dit te doen, meet je elke dag in de ochtend voordat je je lichaamstemperatuur (rectaal meten), en vervolgens in een pre-made grafiek. Op basis van deze curve, de arts kan lezen, bijvoorbeeld, het tijdstip van de eisprong en daarmee de verschillende fasen van de Cyclus beter te begrijpen.

Geef een reactie