Hoe voed ik een autistisch kind, toch?

Expertin Dr. Nadine Hess
Expert Dr. Hess: Een autistisch kind vaak leeft in zijn eigen wereld. Met een beetje hulp, en het kan leren maar begrijpen.Ouders van autistische kinderen geconfronteerd met vele uitdagingen. De omgang met de aangeboren aandoening is moeilijk, maar er zijn manieren om de ondersteuning van een autistisch kind in het dagelijkse leven in de best mogelijke manier. Kinderarts Dr. Nadine Hess legt uit hoe dit te doen.

De kinderarts Dr. Nadine zegt Hess

Vaak zijn het de ogenschijnlijk kleine dingen die ouders zien en die vervolgens leiden tot de zorg: Het kind is op zoek naar, bijvoorbeeld, geen oog contact, het reageert nauwelijks, als je het hoge of het negeren van andere kinderen en spelen het liefst alleen. Al deze zijn typische symptomen van autisme. Deze ziekte is een aangeboren aandoening waardoor kinderen ontwikkelen zich alleen vertraagd. Zo Betrokken is moeilijk vaak sociale interactie met anderen. Zowel verbale als non-verbale communicatie is voor een autistisch kind is een uitdaging. Zo kan, bijvoorbeeld, het begrijpen van de gevoelens van zijn medemensen.

Een autistisch kind leeft in zijn eigen wereld

Autisme-kinderen van hun omgeving, niet met nauwelijks. Terwijl gezonde zuigelingen praten de hele tijd, of de armen van de ouders zich uit te rekken, deze Gebaren bij autistische baby ‘ s hebben de neiging om te worden zeldzaam.

Ze ouder zijn, deze kinderen zijn moeilijk, de dingen een betekenis: je weet niet wat er van hen wordt verwacht, wat zet je onder veel Stress. Al een alledaags ding zoals het poetsen van uw tanden kunnen overweldigen met een autistisch kind en in het ergste geval, een emotionele uitbarsting. Het Betreft dus waarschijnlijk niet in staat zijn om te begrijpen van onze wereld en daarom vaak in hun eigen land.

Voor ouders, de opvoeding is vaak een test van geduld

Hoe eerder de ziekte wordt ontdekt, hoe makkelijker het is voor de ouders om het kind aan regels en structuren. Een autistisch kind moet worden gestimuleerd en uitgedaagd. Belangrijke onderwerpen gezichtsuitdrukkingen en Gebaren, de juiste manier van omgaan met andere mensen en manieren. Daarom, Zelfs met veel inlevingsvermogen en geduld, moeten ouders verwachten vooruitgang. Er kunnen dagen waarop het kind te snel grijpt en implementeert ze onafhankelijk van elkaar. En er kunnen dagen zijn dat zelfs de frequente herhaling blijft mislukt.

Kind bindet Schuhe zu

Om te voorkomen dat alledaagse dingen zoals schoenen een autistisch kind is moeilijk. Daarom, geduld en inlevingsvermogen van de ouders van belang zijn

Vermijd meerdere onderwerpen tegelijkertijd niet te overbelasten de jonge. Het is alleen wanneer een autistische persoon echt iets geleerd en ook van alleen correct gedraagt, is het zinvol, het volgende Probleem aan te pakken. En zelfs als het soms moeilijk is om consistent Blijven. Het kind moet leren dat hun Daden en gedrag heeft gevolgen. Weigert, bijvoorbeeld, op de schoenen, dus die kan leiden tot het ergens te laat voor een bezoek aan de Speeltuin.

Werken met afbeeldingen

Een autistisch kind leert vooral door te Zien beter dan door te Luisteren. Om deze reden kan het helpen als je dingen uitleggen met behulp van eenvoudige foto ’s en foto’ s. Dus het hele dagelijkse routine is opgebouwd: in de Ochtend kunt u zien het kind, bijvoorbeeld een foto van een tandenborstel, zodat hij begrijpt dat het tijd is om te gaan naar de badkamer. Een foto van een Appel is dat er de lunch. En met een foto van een bed, zij het signaal om meteen door te gaan naar bed.

Dergelijke foto ‘ s kunnen helpen het kind om hun eigen beslissingen te nemen. De Junior is niet zeker of je kunt niet meer zeggen wat hij wil doen, zet hem op basis van beelden van verschillende activiteiten om uit te kiezen. Een schommel voor de Speeltuin en een Bal voor het spel van het voetbal. Het lijkt misschien vervelend, het kind elke stap van het doen alsof. Maar dit is de enige manier om te begrijpen wat van hem verwacht wordt en gedraagt zich dienovereenkomstig.

Ouders zijn niet toegestaan te vergeten zichzelf

Het is heel natuurlijk dat men tegenkomt bij het opvoeden van een autistisch tijd van de eigen grenzen. Dat is geen reden om je voor te schamen – u vertrouwt uzelf, uw gezin en uw vrienden. U moet er rekening mee dat ze permanent overweldigd, aarzel dan niet om professionele hulp te zoeken.

Geef een reactie