Hoe veel oefening voor frietjes?

Ze smaken gewoon heerlijke krokante, Goudgele frietjes en een gebruinde huid,. Maar weet u hoeveel calorieën u in om zelf? En hoe verslavend de kracht van Fast Food? We ontdekken.

Franse frietjes verslavend?

Geen – in het frans geen verslaving-inducerende stoffen op ons lichaam invloed vast te zitten. We hebben regelmatige consumptie, meer en meer zin in na dat de aangeleerde gedrag.

Release frietjes kanker?

In de franse frietjes acrylamide. Deze stof wordt verdacht van het veroorzaken van kanker en schade aan het genetisch materiaal. Ze zijn echter alleen kankerverwekkend wanneer ze worden gefrituurd in hete vet. Gezondheid van de autoriteiten niet te adviseren, de aardappel sticks ongeveer 160°C te koken. In de Fast-Food Restaurants moeten daarom aandacht besteden aan de kleur: hoe donkerder de chips, hoe hoger het acrylamide gehalte.

Liever Ketchup of Mayo?

Rood in plaats van Wit! Omdat Ketchup heeft minder calorieën dan Mayonaise.

Extra tip: frietjes doe het zelf

Franse frietjes kunt u zelf thuis. Om dit te doen, de aardappels schillen, wassen en plaats in de pennen of kolommen te snijden. In een kom, gelijkmatig nat met Olie. Op smaak brengen met zout en paprika kruiden. Aardappel pinnen verspreid op een bakpapier in een bakplaat in de oven op 200° C voor ongeveer 25 minuten krokant bakken. Franse frietjes nemen en serveer direct.

Franse trein

Krokant aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant, zodat de Duitsers willen hun friet de beste. Iedereen die aandacht heeft, maar aan zijn karakter, het vermijden van de typische vet – en calorie-bommen. Maar dat mag niet. Met deze sport eenheden, kunt u zich te ontdoen van die vervelende kilo weer:

Das steckt in Pommes frites

Het is allemaal in het fries

Geef een reactie