Hoe moet ik praten met mijn kind?

Bij baby ‘ s en jonge kinderen, het talencentrum is voortdurend in ontwikkeling. Verbale communicatie fungeert als voedsel voor de Baby-hersenen. We laten zien hoe ouders voeden hun kinderen met taal.

Volgens deskundigen, kinderen leren door sociale interactie is de beste. Dit geldt al vanaf de eerste weken na de geboorte. Zelfs als een kind niet kan tonen, veel zichtbare reacties en zelf alleen door middel van huilen, uitdrukkingen, krijgt het een hele hoop. Bijvoorbeeld, de stem van de ouders. Het is dus niet alleen voor de ouder-kind relatie is het belangrijk om te communiceren veel met de nakomelingen. In feite, een gesproken Uiting, zoals voer voor de steeds evoluerende taal centrum in de hersenen van de baby

Mama hält Baby

De interactie met de ouders is voor baby ‘ s als voedsel voor de hersenen

Hoeveel woorden per dag belangrijk?

Een studie van de Harvard Graduate School of Education aan kinderen uit gezinnen met een laag inkomen in het nadeel zijn. Tot de leeftijd van drie jaar, dan hoor je over 30 miljoen minder woorden en slechts de helft van de woordenschat van hun collega ‘ s uit de beter af lagen. Meredith Rowe, Professor aan de Harvard Graduate School of Education is niet uit te leggen, maar dat is onvermijdelijk op een bepaald woord hoeveelheden per dag, en de ouders zijn niet onder te veel druk. Vooral belangrijk is een liefdevolle en kind-de juiste omgang met de jongeren. In een reactie van u en uw collega, de kinderarts Barry Zuckerman schrijven:

‘Ouders moeten het niet verkeerd begrijpen en start om stress uit het feit dat je moet praten de hele dag of een bepaald aantal woorden per dag. U moet een betere focus te hebben van hoge kwaliteit en liefdevolle interacties met uw kind.

Maar wat is precies een kind-vriendelijke benadering is het eigenlijk? En we moeten praten met onze Baby na de geboorte is anders, dan in het tweede jaar van het leven? Je weet dat in onze foto gallery.

© door wat wordt uitgezonden

Hamburg-harburg, 9. Juli

Geef een reactie