Hoe kan een trombose te voorkomen?

In staat zijn om een trombose voorkomen, je moet het risico voor de oorzaken. Een gezond dieet en lichaamsbeweging. De praktijk Vita legt uit wat je moet overwegen.

Als u wilt voorkomen dat een trombose, moet je onderscheid maken tussen twee gebieden: ten eerste, een gezonde leefstijl (voldoende lichaamsbeweging, geen Overgewicht) helpt bij het verminderen van het risico van trombose veroorzaakt. Op de andere, moet u een aantal tips, als er situaties ontstaan die worden geassocieerd met een verhoogd risico van trombose kans.

Dit zijn de belangrijkste tips om een trombose preventie:

  • U aandacht te besteden aan hun figuur, Obesitas verhoogt het risico van trombose (bijvoorbeeld je eet voornamelijk voedingsmiddelen bevatten weinig vet en weinig suiker, vlees en worst mag alleen worden twee keer per week op het dining plan, veel volkoren producten, aardappelen, fruit en groenten).
  • Drink ten minste 1,5 liter per dag (bijvoorbeeld water of ongezoete vruchten thee). In het geval van een verlies van vloeistof door bijvoorbeeld het geval is in het bijzonder belangrijk voor de water budget in evenwicht.
  • Beweegt u regelmatig, bij voorkeur drie tot vier keer per week minstens een half uur, een endurance sport bijvoorbeeld Wandelen, Zwemmen, Fietsen) zijn het beste. Ook in het kantoor, moet je je in tussen, en een korte oefening, zoals squats of rond te lopen.
  • Niet te Roken. Uw arts kan u helpen bij deze stap, met raad en daad aan de kant.
  • Vermijd langdurig Staan of Zitten, tussen boven en beneden, of beweeg de tenen om de doorbloeding en trombose preventie.

Obst

U wilt voorkomen dat een trombose, je moet gezond eten, bijvoorbeeld met een heleboel fruit

In het geval van langdurige bedrust of een operatie, kan de arts zorgt ervoor dat u voor verdere actie, om een trombose te voorkomen:

  • Compressie bandages of trombose kousen
  • Drugs, de preventie van trombose (bijvoorbeeld Heparine)

Als u een verhoogd risico van trombose zijn blootgesteld aan risico ‘ s (bijvoorbeeld zwangerschap, lange vlucht, reizen, professionele, langdurige) moet je dragen in het dagelijks leven, in beginsel, compressie kousen. Er zijn drie compressie klassen, te kunnen trombose voorkomen, is het raadzaam-klasse 1. U ontvangt de kousen in een apotheek of Medische voeding op te slaan. Uw benen worden gemeten, en vervolgens individueel bijpassende kousen besteld. Er zijn in de tussentijd, door de weg, in de mode-kleuren en zelfs met kant trim. Ze kunnen gedragen worden korte rokjes zonder voor buitenstaanders, het is herkenbaar dat het compressie kousen.

De impact van de modellen, maar alleen in het geval van de beweging, omdat het weefsel zet uit en krimpt in het ritme van de spieren, waar het als een ondersteuning van hun werk en het weefsel Houden. Steunkousen zijn geen Alternatief! U hebt slechts een licht effect vormgeven, maar geen significante medische Profiteren.

Geef een reactie