Hoe is het een machteloosheid van de diagnose?

In het geval van een flauwte, de diagnose, de oorzaak van het verlies van bewustzijn te achterhalen. De eerste stap in een gesprek met de arts.

Dit is, bijvoorbeeld, vragen over de frequentie van de aanvallen, flauwvallen, ongeacht of deze zich altijd in een bepaalde Situatie, hoe lang u een pauze en hoe je gewoon. Vaak is het handig om getuigen te zijn van de kwestie van het bewustzijn, omdat zijn Betrokken, niet vergeten, in veel gevallen, het exacte verloop van de gebeurtenissen. Het is ook belangrijke informatie aan andere bekende ziekten.

Daarna volgt een grondig lichamelijk onderzoek waarbij de arts luistert naar het hart, de bloeddruk meet, en de reflexen te testen. Met behulp van een elektrocardiogram (ECG), de functie van het vermogen van het hart te controleren en eventuele afwijkingen die kunnen leiden tot flauwvallen. De onmacht moeten aanvallen komen relatief vaak voor, kan ook een lange-termijn ECG over een 24-uurs behulpzaam zijn bij de diagnose van flauwvallen. Het flauwvallen optreedt na een fysieke stress, een stress-ECG op een Ergometer (Fiets of loopband).

Ohnmacht durch Diabetes

Achter een flauwte oorzaken, zoals een lage bloeddruk, hart-en vaatziekten of bloed suiker problemen

Schellong Test en de tilt table test als diagnostisch mogelijkheid van een flauwvallen

De zogenaamde Schellong Test is een diagnostisch mogelijkheid, een orthostatische flauwvallen. Dit zal in eerste instantie worden gemeten in de bloeddruk en de hartslag. Na dat, de persoon moet opstaan, met bloeddruk en hartslag worden gemeten meer – op zijn minst over een periode van drie minuten. Vergelijkbaar met de kantelbare tafel, werktafel test, waarin de Betrokken persoon op een ligstoel vaste en passieve Liggen in de vaste fase.

Geef een reactie