Hoe gevaarlijk zijn rode gist rijst?

Roter Reis
Rode gist rijst komt uit Azië bevat een ingrediënt dat de belangrijke bijwerkingen die kunnen leiden tot rode rijst is in de Trend. Maar wat klinkt voor velen na een reeks van interessante variatie op de plaat, is het niet ongevaarlijk. De praktijk Vita legt.

Rode rijst veroorzaakt schade aan de lever en de spieren

Voedingssupplement gemaakt van Rode rijst (rode gist rijst) zijn de Lovastatine (medicijn voor het verlagen van het cholesterolgehalte) is chemisch identiek aan de zogenaamde natuurlijke stof Monakolin K. producten met een Monakolin K-dosis van vijf milligram per dag een significant effect hebben. Studies hebben aangetoond dat verschillende zogenaamde Rode Rijstproducten. Ongewenste bijwerkingen, zoals schade aan de skeletspieren en de lever kan worden veroorzaakt door Monakolin K. Het gevaarlijke effect wordt versterkt als een Patiënt al op een cholesterol-verlagend medicijn.

Rode gist rijst – voedingssupplementen of geneesmiddelen?

Bereidingen van Rode rijst met een dagelijkse dosis van vijf milligram Monakolin K) of meer, moet daarom worden geclassificeerd als een geneesmiddel. Dus, het huidige advies van de Paritaire Commissie van experts van de Federale bureau voor de bescherming van de consument en voedselveiligheid (BVL) en het Federaal Instituut voor geneesmiddelen en medische producten (BfArM)

Lovastatin wordt in Duitsland recept. Rode rijst is, maar het is zonder recept verkrijgbaar, zodat de consument snel een Overdosis van de stof. Een dosis van vijf milligram al heeft zo ‘ n sterk effect hebben, mag alleen worden gebruikt onder medisch toezicht. Reeds in het jaar 2002, de BfArM had gewaarschuwd tegen de consumptie van rode rijst. Nu het Federaal Instituut voor geneesmiddelen heeft verscherpt de regels voor pillen gemaakt van Rode rijst. Veel van de fondsen zijn onderworpen aan de toelating van geneesmiddelen.

Wat is rode gist rijst?

Rode gist rijst en champignons, een gisting product van gewone rijst met bepaalde schimmels. Rode rijst wordt gebruikt in Azië eeuwenlang als een remedie (traditioneel voor de behandeling van het maag-darmkanaal en van de hart-en vaatstelsel), evenals voor de Kleuren, Aroma ‘ s en het Conserveren van voedsel. De rode kleur wordt alleen gebruikt in de shell.

Hamburg, 1

Geef een reactie