HIV drug beschermt tegen Multiple sclerose?

HIV-Mittel schützt vor MS
Onderzoekers vermoeden dat het ontstaan van MS in de context van de familie van Virussen die inclusief HIV. Deze verrassende verwantschap mogelijk een nieuwe therapeutische optie voor MS-patiënten voor Multiple sclerose is niet te genezen is. Een man die lijdt aan deze ziekte van het Centrale zenuwstelsel, beperkte medische maatregelen op de verlichting van de symptomen. Maar een recente studie toont een nieuwe therapeutische aanpak. De praktijk Vita gemeld voor u.

Britse onderzoekers van de Queen Mary Universiteit in het verenigd koninkrijk beschreven in een recente studie, een geneesmiddel gebruikt voor de behandeling van HIV-infectie kan beschermen tegen Multiple sclerose (MS).

Voor de observationele studie van 21.000 HIV werden onderzocht in patiënten en een controle groep, met ongeveer 5,3 miljoen mensen die niet besmet zijn met HIV. Het bleek dat de kans op het krijgen van MS, is voor HIV-patiënten worden 62 procent lager dan voor personen in de controlegroep. Vanwege het grote aantal Proefpersonen in de studie is beschouwd in professionele kringen als zinvol.

De therapeutische verband tussen HIV en MS

Voor de verbinding tussen HIV-infectie en een daaruit voortvloeiende bescherming tegen MS twee verklaringen komen na de uitspraken van de onderzoekers in kwestie. Voor de een is het denkbaar dat het HI-virus-ziekte MS – een Overreactie van het immuunsysteem van het lichaam de eigen weefsels – remmen het ontstaan van auto-immune direct. De onderzoekers beschrijven de mogelijke mechanisme is achter de rug, is deze: Omdat het immuunsysteem van de Geïnfecteerde, verzwakt, kan het niet ook tegen het lichaam.

Op de andere, zogenaamde anti retro kon maar virale geneesmiddelen voor de behandeling van HIV-patiënten worden gebruikt, en de vermeerdering van het Virus te voorkomen de oorzaak van de MS bescherming.

Een geneesmiddel twee effecten?

Na evaluatie van alle gegevens in een studie, de auteurs van de studie, geleid door Professor Julian Goud, te worden voorgelegd aan de administratie van HIV-geneesmiddelen ten slotte, als de meest waarschijnlijke oorzaak voor de link tussen HIV en bescherming tegen MS.

In de beschreven HIV-medicatie is de zogenaamde anti-HIV-retrovirale therapie (HAART), het gebruik van een specifieke actieve ingrediënten, wordt de replicatie van het virus-gen in de gastheercel wordt geremd. De onderzoekers veronderstellen dat de ziekteverwekker behoort tot de familie van de HI-Virus (humaan endogene retro-virussen) in de pathogenese van MS speelt een rol, en daarom met HIV-medicatie als HAART niet alleen een uitbraak van de auto-immune ziekte is verhinderd, maar ook MS-symptomen kunnen met succes worden behandeld.

Case voorbeelden Door middel van het bevestigen tweemaal de effectiviteit van de HIV

Voor de aanname dat HIV-beschermende therapieën en niet het HI-Virus zelf voor MS, spreken ook praktijkvoorbeelden. In 2011, Australische onderzoekers gerapporteerd in een studie van een HIV-positieve patiënt die leed aan MS. Alleen nadat de man was begonnen HAART therapie ter bestrijding van het HI-Virus, zo heeft zijn MS symptomen al meer dan 12 jaar.

Hamburg-harburg, 22. Augustus 2014

Geef een reactie