High-Tech bril maakt de wereld met kleurenblindheid kleurrijke

Mann mit EnChroma-Brille
Met de EnChroma bril mensen met een defecte de Kleur van de visie kunnen zien van de wereld in kleuren. Deze kleur-blind man voor de eerste Keer de kleuren van de bloemen en kinderkleding uitkomen dankzij een speciale bril kunnen mensen met kleurenblindheid de wereld sinds Kort in kleuren in plaats van tinten van grijs. Nu een Video laat zien hoe de kleur blinde mensen reageren als ze zien dat de eerste Keer, kleurrijke.

Hoe werkt het EnChroma bril?

De EnChroma bril ziet eruit als een normale zonnebril. Op de glazen van ongeveer 100 rookwolken zijn aangebracht in dunne lagen. Elk van deze lagen kan alleen een uitdrukking van een bepaalde golflengte. Mensen met Rood-Groen zwakte, het Probleem is dat je waarneemt Rood en Groen zijn ook vergelijkbaar. De EnChroma bril dwazen de hersenen, door in de glazen, de kleuren, de effecten op de hersenen van de color-blind storend, worden uitgefilterd. De roman bril voegt geen kleur informatie, maar scheidt en sorteert ze. Zie de kleur is niet op de lenzen in het oog, maar de bril opgeleid, om zo te zeggen, de hersenen worden geïnterpreteerd door de bril van het gefilterde licht signalen als kleuren. Dit heeft een positief trainingseffect voor mensen met kleurenblindheid: in tegenstelling tot met een zonnebril of een bril te compenseren, bijvoorbeeld, kortzichtigheid, de effect – ook als u zich vestigt de glazen.

Kleur blinde man ziet voor de eerste Keer, kleurrijke kleding en bloemen

Video: YouTube/ JukinVideo

U kunt kopen van het EnCHroma glazen in Duitsland?

Zo ver is, kun je niet kopen de EnCHroma glazen in Duitsland, echter, is via de Online Shop. De kosten ongeveer 400 AMERIKAANSE dollars. De klanten hebben ook een 30 dagen recht van retour.

De EnCHroma de bril is niet een remedie voor kleurenblindheid, maar is een visueel hulpmiddel. Ongeveer 20 procent van de Kleur van de visie Beïnvloed, het lijden, bijvoorbeeld, onder de gebruikelijke Vorm, zoals Blauw-Geel zwakte niet helpen met deze bril. De fabrikant van de bril ook beveelt aan dat vóór de aankoop van deze glazen op de eigen Homepage te maken met een oog test. Getroffen moeten controleren met hun zorgverzekeraar, of en in hoeverre de kosten voor de Kleur-slechtzienden-corrigerende bril.

Hamburg-harburg, 18. Mei

Geef een reactie