Het verlangen om kinderen te hebben? U hoeft niet te vertrouwen op je telefoon

Veel koppels gebruik maken van de vruchtbaarheid op te laden Apps rond de tijd van de eisprong. Maar u kunt vertrouwen op de technologie, echt?

Onze Smartphone is uitgegroeid tot een metgezel in alle lagen van het leven. Duizenden verschillende Apps om ons niet alleen helpen in het dagelijks leven, ze bepalen ook onze beslissingen en dagelijkse routines. Naast tal van Gezondheids-Apps die tellen onze stappen, pushups en calorieën, zijn er ook tal van toepassingen, worden de gemeten ons. Hoe lang ik geslapen afgelopen nacht, hoeveel liter water die ik dronk? Vooral paren met kinderen maken vaak gebruik van de vruchtbaarheid Apps. Dit is voor het berekenen van de meest vruchtbare dagen van de cyclus en de beste tijd voor de bevruchting te voorspellen. Het concept is eenvoudig: op Basis van de laatste periode en de gemiddelde lengte van de individuele cyclus wordt berekend plaats te vinden, de App, de geschatte tijd van de eisprong. De vrouwelijke cyclus begint op de eerste dag van de menstruatie en eindigt op de laatste dag voor de re-entry van de Menstruatie.

Wanneer is de eisprong?

AMERIKAANSE onderzoekers zijn enkele van de meest populaire vruchtbaarheid hebben genomen Apps en websites onder de loep en let op: geen van de toepassingen biedt betrouwbare informatie over de vruchtbare dagen van de gebruiker. Van de 53 geteste programma ‘ s, slechts vier waren in staat om te beoordelen een batterij, en een nauwkeurige voorspelling van de vruchtbare periode. Het Team onder leiding van Dr. Robert Setton, een specialist in de verloskunde en gynaecologie aan Presbyterian Hospital in New York City, onderzocht 20 sites en 33 Apps, die worden gevormd tijdens het Online Zoeken, de Bovenste zoekresultaten. In elke vruchtbaarheid Calculator dezelfde fictieve informatie heeft ingevoerd: de datum van de laatste Menstruatie en menstruele cyclus van 28 dagen. In de berekening zijn de meeste toepassingen hebben nagelaten een belangrijke factor: Het onderzoek heeft aangetoond, zegt Setton, de vruchtbaarheid venster van een vrouw , dus de beste tijd om Seks te hebben, als u van plan bent kinderen, met inbegrip van de dag van de eisprong en de vijf dagen voordat het bevat. Voor een vrouw met een cyclus van 28 dagen dagen 10 tot en met 15. Dit zijn echter maar drie Apps, Idee, Mijn Dagen – Periode En de Ovulatie, Periode Tracker, en een Website, Babymed.com in aanmerking genomen. De rest van de toepassingen worden gezegd, al te onrealistisch voor vele vruchtbare dagen van tevoren of berekend zelfs op de dag van de ovulatie onjuist. Ik raden gebruikers aan om voorzichtig te zijn en niet volledig vertrouwen op de websites en Apps, adviseert Dr. Setton.

Apps zijn geschikt om te Verhinderen?

Dr. Jennifer Wu, een niet deelnemen aan de studie gynaecoloog, voegt toe: Veel patiënten maken gebruik van de vruchtbaarheid Apps op hun Smartphone. U moet weten dat veel van deze Apps zijn onjuist. Ze voegt eraan toe dat de studie is aangenomen dat ook van een gemiddelde van 28 dagen menstruele cyclus, echter, het is heel normaal dat de cyclus lengte varieert tussen de 21 en 35 dagen. Vrouwen met een kinderwens moeten kunnen zo gebruik maken van een vruchtbaarheid van de computer met de hulp van een gynaecoloog over de werkelijke lengte van je cyclus en variëren van maand tot maand. Dr. Setton voegt nog een belangrijk punt: Er zijn zelfs koppels die voorkomen met de hulp van de vruchtbaarheid rekenmachines. Je moet nooit vertrouwen. Een meer effectieve manier om te bepalen van de vruchtbare dagen op de korte termijn, de zogenaamde ovulatie computer, het meten van het hormoon concentratie in de urine. Ook hier is vereist voordat de toepassing voor het bepalen van de lengte van je eigen cyclus. Het resultaat van deze test wordt dan direct weergegeven op een teststrip in de Vorm van lijnen en/of kleuren. Beide paren, die willen gewoon om te voorkomen dat alleen zonder hormonen, alsmede koppels die kinderen hebben om te profiteren.

© door wat wordt uitgezonden

Hamburg-harburg, 18. Mei

Geef een reactie