Het recht van Diclofenac dosering

Diclofenac wordt meestal gebruikt voor de behandeling van inflammatoire en degeneratieve ziekten zoals artrose,. Zoals zo vaak is de werkzame stof moet worden toegepast om het ongemak te verlichten of stoppen, afhankelijk van de toedieningsvorm, maar ook door de dosis kracht.

Dosering vorm van Diclofenac

De werkzame stof Diclofenac is verkrijgbaar in veel verschillende toedieningsvormen beschikbaar: tabletten, capsules, zachte capsules, omhulde tabletten, druppels, zetpillen, gels, crèmes en zalven, pleisters of Sprays.

Omdat Diclofenac wordt heel vaak gebruikt in het geval van blauwe plekken of pijnlijke gewrichten, gels, cremes en Sprays, de meest voorkomende vorm van Toepassing. De zogenaamde topische toedieningsvormen hebben het voordeel dat ze kunnen direct op de pijnlijke plek wordt toegepast en dat is waar hun hoge concentratie van de werkzame stof kan ontvouwen.

Zäpfchen mit dem Wirkstoff Diclofenac

Zetpillen met de werkzame stof Diclofenac zijn bijzonder geschikt voor mensen die niet kunnen nemen vanwege de moeilijkheden bij het slikken van tabletten

In het geval van pijn, de noodzaak voor een bepaalde periode van tijd om te voorkomen, maar het kan snel verlichting, zoals pijn of hoofdpijn, is Diclofenac, in toedieningsvormen die zeer snel handelen. Deze zogenaamde zachte capsules of druppels. Voor patiënten met slikproblemen of voor kinderen zetpillen zijn geschikt met de werkzame stof Diclofenac.

Wanneer de patiënten gebruikt de drug van de werkzame stof voor een lange tijd om therapie te krijgen voorgeschreven, zijn vaak langdurige afgifte capsules of transdermale pleisters, Diclofenac vertraagde afgifte, en dus een constante drug niveau kan worden gehandhaafd in het bloed.

Dosering bij volwassenen en adolescenten (vanaf 14 jaar)

De maximale aanbevolen dagelijkse dosis in de zelf-medicatie is 75mg, die gelijk is aan drie tabletten van 25 mg. Het geneesmiddel moet worden genomen voor de pijn, maar nooit langer dan vier dagen op een rij in de zelf-medicatie.

De maximale dagelijkse maximale dosis voor volwassenen is 150 mg en mag in geen geval worden overschreden, anders kan ernstige vergiftiging te bedreigen. Behandeling met 150 mg Diclofenac voorgeschreven, bijvoorbeeld bij reuma of jicht behandeling.

Diclofenac doses van 50 mg per tablet of capsule worden altijd recept.

Gels of crèmes en zalven bevatten de werkzame stof Diclofenac, kunnen toegepast worden drie tot vier keer per dag, maar niet langer dan drie weken.

Dosering bij kinderen

Normaal wordt gegeven aan kinderen onder de leeftijd van 14, geen Diclofenac. Vooral om pijn te verminderen, te behandelen, zoals hoofdpijn, moet u tekenen bij kinderen op andere pijnstillers, zoals Paracetamol.

Echter, er zijn gevallen waarin kinderen Diclofenac kan worden gegeven. Vanaf welke leeftijd, echter, dit geneesmiddel wordt voorgeschreven hangt af van de ziekte die wordt behandeld, de toedieningsvorm en de dosering. De beslissing of en in welke dosering, Diclofenac kan worden toegediend, kan de behandelend arts. Ouders moeten uw kind nooit zonder medisch advies het werkzame bestanddeel Diclofenac toegediend

Schwangere Frau mit Tabletten

In het laatste derde van de zwangerschap de werkzame stof Diclofenac mag niet worden genomen omdat het kan leiden tot schade aan het ongeboren kind

Als kinderen krijgen voorgeschreven Diclofenac, druppels of zetpillen zijn geschikt bij zeer lage doses met de werkzame stof Diclofenac, vanwege de eenvoudige bediening is bijzonder goed.

Daalt met 1,5% van de werkzame stof Diclofenac kan worden gegeven volgens doctor ‘ s orders op de leeftijd van één tot vijf jaar, als de kinderen weegt minstens tien kilogram.

Zetpillen bevat 12.5 mg van de werkzame stof Diclofenac kan worden gegeven volgens doctor ‘ s orders van twee jaar geleden, toen de kinderen weegt ten minste 13 kg.

Dosering bij Zwangere vrouwen

Zwangere vrouwen moeten spreken met elk medicijn met uw arts en, in geval van een zelf-medicatie te onthouden. De behandelend arts zal u uitleggen steeds een moeder basis van de vraag of in welke dosering van een geneesmiddel moet innemen.

Net als alle medicijnen die behoren tot de groep medicijnen van nsaid ‘ s, mag niet worden geneesmiddel met de werkzame stof Diclofenac genomen tijdens het laatste trimester van de zwangerschap, als de werkzame stof weeën stoppen en zo de geboorte vertraging, evenals het ongeboren kind kunnen beschadigen.

Daarnaast is de werkzame stof gaat over in de moedermelk. Vrouwen die Borstvoeding geven moeten worden vermeden gedurende deze tijd, de inname van Diclofenac.

Wat is het effect van Diclofenac?

Diclofenac lijkt, zoals met alle medicinale werkzame stoffen uit de groep van niet-sterodialen anti-inflammatoire Geneesmiddelen (nsaid ‘ s), door de enzymen van de enzymen Cyclooxygenase I en II zijn geremd, en daarmee de productie van prostaglandines wordt onderdrukt. Deze prostaglandines zijn weefsel hormonen die nodig zijn voor ons gevoel van pijn is verantwoordelijk. Deze hormonen worden uitgebracht, bijvoorbeeld door een ontsteking, pijn voelen. De werkzame stof Diclofenac remt echter deze uitbetaling. Het resultaat: De Patiënt wordt voor een bepaalde periode vrij van symptomen.

Diclofenac mag niet worden ingenomen voor de maaltijd, omdat het effect van het geneesmiddel dat de werkzame stof door het eten vertraagde invoer.

Geef een reactie