Het probleem van de gevoeligheid van het weer is over voor mij’

Neue Therapie hilft bei Wetterfühligkeit
Klassieke methoden van behandeling gefaald had in het geval van Nadja. De Matrix-ritme-therapie kunnen hun gevoeligheid om weer te vechten in de ochtend, koeler in de regen, in de middag zon en warmte. Het weer vaak rijdt in een achtbaan – tot grote ergernis van veel mensen. De gevoeligheid voor het weer: deskundigen schatten dat er elke derde persoon is aangetast.

Traditionele maatregelen hebben niet het gewenste succes gebracht

Ook Nadja had vele jaren van fysieke problemen, wanneer de temperaturen veranderd. Ritmische helende trillingen bevrijd van de 20-jarige van hun klachten.

Sinds mijn Kindertijd heb ik al aan het vechten met de gevoeligheid van het weer, en ik vaak tension-type headache, de high school diploma. Het begint met een Spanning van de nekspieren en trekt in de tempels. Het voelt als een staal Band die wraps rond het voorhoofd.

Je probeerde het met warmte packs, massage en fysiotherapie. Maar niets bracht het gewenste succes. Toen ze hoorde van een Bekende dat er een nieuwe vorm van behandeling: de Matrix-ritme-therapie. Onmiddellijk Nadja was het adres van de arts die werkt met dit type.

Met helende trillingen tegen de gevoeligheid van het weer

Weer veranderingen vaak gepaard gaan met veranderingen in de energie van de lucht, verklaarde de arts bij de eerste afspraak. De elektrische verandering resulteert in een gevoelig mensen zijn voor veranderingen in het bindweefsel, die een belemmering vormen voor de stofwisseling. De gevolgen van spanning en pijn.

Het doel van de Matrix van de behandeling, het is daarom spieren velvet bindweefsel met helende trillingen te stimuleren, de stofwisseling gaat op reis, en weer een krachtige, gezonde weefsel.

Zolang het lichaam de cellen gezond zijn, pendelen ze tussen de acht en twaalf Hertz. Dr. Randolls ontdekking was gespannen spieren met een speciaal apparaat in de juiste cyclus.

De therapie van de medewerkers is uitgerust met een speciaal gevormde Resonator hoofd en genereert mechanische trillingen, die doordringen in de weefsels, legt hij uit van zijn patiënt. Het leidt tot de vermindering van de zwelling, verlicht spanning en beter stretch in de stof. Naast het herstel van de zenuw en de vorming van fijne bloedvaten wordt gestimuleerd. Producten van ontsteking zijn, voedingsstoffen worden getransporteerd naar de site.

Al na het eerste uur van de behandeling, mijn nek te bewegen. Na drie behandelingen, de klachten waren verdwenen. Nadja heeft een grote last: het probleem van De gevoeligheid van het weer is over voor mij!

Geef een reactie