Het mysterie van vreemde talen

Um eine Fremdsprache zu lernen, ist man nie zu alt
Een vreemde taal leren, het is gedecodeerd hebben nooit altwissen wetenschappers nu, hoe en wanneer onze hersenen het beste kan leren van een nieuwe taal – en waarom ons leven wordt verlengd.

Taal vaardigheden spelen in het werk een grote rol. Veel professionals hebben vaak te leren van een nieuwe vreemde taal. Om een taal te leren op het Internet is in de Trend. Online portals zijn niet alleen goedkoper dan de conventionele docenten, of boeken – omdat ze mobiel zijn, zijn ze ook flexibel Leren. Online learning portals zijn zowel geschikt voor beginners en Gevorderden, brengen afwisseling en plezier in het leerproces en staat hun eigen leerproces begrijpen. Miljoenen jonge mensen zijn daarom in de platforms. Echter, oudere mensen kan groter zijn dan het leren van iets nieuws – en Jonger zelfs.

Het brein is plastisch

Voor een lange tijd, de wetenschappers en de artsen waren van mening dat de hersenen is iets dat niet veranderd kan worden. Vandaag, onderzoekers weten dat de hersenen plastisch zelfs op hoge leeftijd nog de mogelijkheid heeft zich aan te passen. Je kunt niet leren op oudere leeftijd, het is een wijdverbreid misverstand. Terwijl het leren van de processen een totaal van een beetje meer tijd, het proces van het begrijpen van taal en Kennis van de juiste leren, evenals de verzamelde culturele Leven, nauwelijks door beïnvloed. Voor een studie, zweedse wetenschappers bestudeerd in het jaar 2010, jongeren (21 tot 30 jaar) en oudere (65 – tot 80-jarige) volwassenen over een periode van zes maanden. Het resultaat: De onderzoekers waren in staat om te ontdekken een aanzienlijke leeftijd-gerelateerde verschillen in de plasticiteit van de microstructuur van de witte stof. Vertaald betekent dat zoveel als: een ouder brein kan veranderen. Maar wat gebeurt er met de hersenen van een volwassene, met de mogelijkheid om talen te leren?

Onder-gewaardeerd witte stof

De zogenaamde witte stof van de hersenen draagt bij aan de prestaties van een veel meer dan eerder gedacht. Het bestaat uit zenuwvezels die verbinden van de afzonderlijke gebieden van de hersenen. Om ervoor te zorgen dat de communicatie draad tussen de gebieden. De betere cellen zijn verbonden, is het beter voor cognitieve taken. In 2012, een groep van volwassen leerkrachten werd onderzocht. Na negen maanden, een verbetering van de integriteit van de witte stof.

Wat zijn de voordelen van het leren van een taal in de leeftijd?

Die taal kan bereiken leren tot op hoge leeftijd goede resultaten, geven de bevindingen van het onderzoek naar taal en neuro-psychologie. Drie goede redenen om met de taal te leren, om te beginnen:

Meertaligheid houdt je fit

Studies van de Universiteit van Tel Aviv in staat waren om te laten zien dat oudere mensen blijven in de gemiddelde geestelijk actief zijn, als je twee of meer talen, en toe te passen.

Het leren van vreemde talen beschermt tegen dementie

Die taal kan bereiken leren tot op hoge leeftijd goede resultaten, geven de bevindingen van het onderzoek naar taal en neuro-psychologie. Onderzoekers van Luxemburg genoteerd in een studie met 230 vrouwen en mannen: Wie kan een minimum van drie talen, heeft een drie keer hogere Kans om te worden in de leeftijd niet dement. Het maakt niet uit wanneer u bent begonnen met het leren van vreemde talen. Ten minste van tijd tot tijd, u moet u echter een goede gelegenheid voor een bezoek aan de stad.

Het leren van een taal bevordert zelf-motivatie

Oudere leerlingen hebben minder problemen met de concentratie, ook leert u de taal, omdat ze willen leren. Dus, ze gaan met continue en met meer eigen initiatief met de taal.

Hamburg-harburg, 20

Geef een reactie