Het bindweefsel als een geheim pijn trigger

Lang het bindweefsel was alleen beschouwd als een bescherming geval van de zenuwen en spieren. Maar het bindweefsel is tevens de oorzaak van vele kwalen. Wat het zijn en wat je eraan kunt doen, kunt u hier vinden.

Zonder zijn signalen naar de zenuwen, zouden we niet in staat om ons te verplaatsen – het bewijs van nieuwe studies. De artsen en bindweefsel specialist, Dr. Robert Schleip verklaart waarom het bindweefsel is dus belangrijk voor onze gezondheid.

Veel last van een constante nek-en rugpijn. Wat is de oorzaak?

Als een eenvoudige Test helpt vaak meer: Achter de onderste wervel in de nek is er meestal een kleine bult. Bij gezonde mensen is de huid op deze locatie tot een paar centimeter te verplaatsen. Veel volwassenen niet meer kunnen bewegen: Het bindweefsel verhardt en niet meer dynamische. Dat is de reden voor de pijn vaak.

Orthopedische chirurgen zijn vaak van mening dat de oorsprong van de pijn in de rug in de tussenwervelschijven.

Niet iedere orthopeed is zich bewust van het feit dat de werkelijke oorzaak kan ook liggen in het bindweefsel. Veel Artsen maken de tussenwervelschijven verantwoordelijk is voor de pijn. Ze zijn echter alleen in minder dan 25 procent van de gevallen de reden voor de klachten. Kleine scheurtjes en ontsteking van het bindweefsel van de rug om te komen volgens recente studies, zoals ook in overweging.

Dr. Schleip

Fasciale onderzoeker Dr. Robert Schleip vertelt in een Interview, wat voor soort effecten kan hebben zwak bindweefsel op onze gezondheid

Welke behandelingen kunnen helpen in deze gevallen?

Bewezen technologie van de Rolfings. De therapeut kan de uitgifte van een speciale hand-en Druk op om de pijn te verlichten en de oorzaak ervan te genezen. Meer informatie over de technologie die je, bijvoorbeeld, in het geval van de Rolfer Markus Rossmann, die ook in de Fasciale Fitness Association als Senior Master Trainer (www.fascial-fitness.de).

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Na tien dates, een verbetering of volledig Verdwijnen van de symptomen is meestal merkbaar. Een uur kost 80 tot 100 euro. De fondsen te betalen voor de behandeling is echter, op verzoek van, en meestal alleen in uitzonderlijke gevallen.

U kunt zelf zien of het bindweefsel is gescheurd?

Kan niet. Hoe dan ook, wij nemen fijne micro-scheurtjes zijn vaak niet waar. Echter, de gevolgen worden gevoeld door onaangename, maar niet ongezond spierpijn.

Spierpijn heeft niets te maken met de spieren?

Volgens de laatste bevindingen van de pijn komt minder uit de spieren zelf. Integendeel, het wordt veroorzaakt door micro-letsel in het bindweefsel;-als gespierde envelop. Deze kleine verwondingen worden gewenst.

Wat zijn de scheuren in de stof goed?

U kunt de juiste dosering is sterk. Micro-Gewebsrisse stimuleren de productie van collageen. En collageen maakt het bindweefsel meer bestand tegen scheuren. In het beste geval, je leeft volgens het Motto: Wie niet beweegt, worden vastgelijmd. Omdat door middel van beweging, kunnen we voorkomen dat de spieren bindweefsel vervilten van de stof.

Zelfs atletische vrouwen vaak last hebben van Cellulitis. Wat is de reden?

Een zwak onder de huid en het bindweefsel wordt ook genetische. Sportieve activiteiten, zoals Basketbal, waar veel wordt gesprongen, de zogenaamde been bindend sterk. Dus Cellulite wordt minder zichtbaar. Zeer wegtrainieren je kunt.

Hoe kan ik die versterken het weefsel?

Je maakt elke drie tot vier dagen, acht tot tien sporten, etc. Belangrijk: het springt als een kat naar de buffer. Dan, het bindweefsel wordt in rekening gebracht tot een maximum, de spieren in tegenstelling, maar laag.

Goed om te weten

Wanneer het bindweefsel verzwakt

Cellulitis is een van de meest voorkomende gevolgen van een zwakte van het bindweefsel. De vezels van het weefsel onder de huid (Subcutis) bij vrouwen verticaal, zoals kolommen, naar het oppervlak van de huid. Verslapping van het bindweefsel vezels, kan druk op de groeiende vetcellen gemakkelijk door de openingen tussen deze pijlers naar de top. Door de overliggende huid en het vetweefsel om de bovenste huid (Epidermis) en doordringt. Het leidt tot de bekende zichtbare deuken en uitsteeksels. In tegenstelling, er zijn zachte helpers uit de natuur (bijvoorbeeld de cel zout Silicea Pentarkan van DHU).

Geef een reactie