Het bier gist zet de suiker in de pijn

flüssige Hefekulturen
Na meer dan tien jaar van intensieve research zijn we erin geslaagd om eindelijk van vloeibare gist culturen, ruwe opium, opium is een belangrijke basis voor de productie van pijnstillers. En tot de dag van vandaag de wereld in grote hoeveelheden nodig ruwe opium uit de onrijpe capsules van de Papaver. Het Probleem hier is dat De papaver is in dit land is nauwelijks de industriële landbouw. De Oplossing: biergist. Je weet alle feiten hier.

Ruwe opium is de actieve ingrediënten in de farmaceutische industrie voor de productie van pijnstillers zoals morfine, en hydrocodone, of oxycodon. Probeer het alternatief – bijvoorbeeld een chemisch-synthetische procedures, hebben niet zo ver.

Nu, onderzoekers aan de Stanford University show in een recente studie, een nieuwe manier van de werkzame stof extractie. De genetische verandering, het Team was in staat om Professor Christina Smolke, tot wijziging van de microbiële structuur van gist, zodat het zet de suiker in de ruwe opium.

De vervanging van de opium Poppy

De beslissende doorbraak kwam na de onderzoekers door de gistcellen genetisch gemodificeerd zijn. In het laboratorium, worden ze toegevoegd aan de microbiële structuur van het bier gist, verschillende enzymen die aanwezig zijn in de zaaddozen van de slaapbol, natuurlijk, en bepalend is voor de productie van ruwe opium. Het toegevoegde materiaal een verbinding van een opium, vergelijkbaar is met de in de papaver natuurlijk geproduceerd thebaine, de gebruikelijke biochemische processen in organismen gist, zodat hun nieuwe microbiële structuur, ruwe opium wordt geproduceerd.

Chemische instructies voor gebruik in de gist-DNA geplaatst

Volgens de onderzoekers, dit is gemaakt van verschillende enzymen bestaande verbinding voor de cellen van het bier gist is zoiets als een chemische instructies voor de productie van ruwe opium van suiker.

Zelfs als de methode werkt in principe, dreigde het Plan van Professor Christina Smolke te mislukken. De reden hiervoor is dat De genetisch gemodificeerde micro-organismen van de gist geproduceerd in de omzetting van suiker naar vele chemische bijproducten, waarbij het bedrag van de herstelde Rohopiums (van 0,2 milligram per 1000 milliliter van biochemisch gemodificeerde gist cultuur) te laag was.

Wilde reactie breken in de gistcel

Na verdere analyse stappen, aangepast aan de onderzoekers, de micro-organismen tot slot, weer, zodat na een gewenste reactie, een pauze in de gistcellen, de suiker, de conversie werd vertraagd en vervolgens – net als in de opium Poppy het enzym Codeinon geproduceerd als een tussenproduct. Door dit proces optimalisatie, de onderzoekers van Stanford, ten slotte, om te winnen 131 milligram van opioïden per Liter gist cultuur.

Revolutie van pijn geneeskunde onderzoek

De nieuwe methode geeft niet alleen aan dat het mogelijk is om het produceren van ruwe opium en buiten de opium poppy plant, maar ook in de bedragen die voor de farmaceutische massa productie van drugs was voldoende.

Voor de productie van Opium, de nieuwe methode van Professor Christina Smolke, is een Revolutie. Als de gist-organismen zoals in de productie van bier – in grote ketels gewijzigd, kan niet langer worden gebieden van de wereld de enorme teelt van Papaver in de toekomst – en kunnen worden gebruikt voor andere gewassen. Daarnaast is de productie van opium zou niet toegeven-afhankelijk.

Hamburg-harburg, 25. Augustus 2014

Geef een reactie