Het beste dieet tijdens de menopauze

Knoblauch und Lachs helfen gegen Wechseljahresbeschwerden
Knoflook en vis kan helpen tegen opvliegers – de praktijk van de Vita-foto galerij toont een geschikt dieet in de exchange jaar zeggen ze opvliegers en co. vechten! In plaats van hormonen, knoflook, vis en andere lekkernijen om u te helpen. Het beste dieet tijdens de menopauze – laat u inspireren!

Bepaalde voedingsmiddelen tijdens de menopauze te helpen om klachten voorkomen. Een stuk zalm met gebakken knoflook – heerlijk! En het beste van alles, Dit is de geneeskunde! Omdat beide van deze ingrediënten helpen het tekort aan oestrogeen in de menopauze, om te compenseren voor en bij de bestrijding van de symptomen van de menopauze, zoals opvliegers.

Het beste dieet in de menopauze: de Mediterrane keuken

Wat moeten vrouwen aandacht besteden aan de voeding in de menopauze? Amerikaanse onderzoekers hebben ontdekt, dat vooral de Mediterrane gerechten met veel groenten en Pasta, zweet evenals de frequente consumptie van fruit, de frequentie van de nacht en de opvliegers bij vrouwen in de menopauze verminderen.

De menopauze: een Goede voeding is belangrijk

Vrouwen slimmer is dan de menopauze met een speciaal dieet, maar ten minste de klachten zo laag mogelijk. Wat te zoeken zou je? Het beste dieet tijdens de menopauze vindt u in onze fotogalerij klik door en ga aan de slag.

Geef een reactie