Het berijden van een fiets maakt u onvruchtbaar – maar verhoogt het risico op prostaatkanker

Fahrradfahren löst Prostatakrebs aus
Britse onderzoekers ontdekten dat mannen die schijf per week, negen uur van de fiets, hebben een zes-voudig verhoogd risico voor prostaat kanker Fietsen veroorzaakt geen – te lezen als in het verleden, vaak onvruchtbaarheid of erectie problemen, maar kan aanzienlijk het risico voor prostaat kanker. Een recente studie in het verenigd koninkrijk laat zien. Daarom treft vooral mannen vanaf de leeftijd van 50 jaar, door dit effect, als je aan het rijden bent een aantal uur per week op de fiets.

De onderzoekers van het University College in Londen, gepubliceerd in het onlangs in het Tijdschrift van de Gezondheid van Mannen – het onderzoek blijkt dat er een duidelijk verband tussen het regelmatig gebruik van een Fiets, en de kans op prostaatkanker vanaf de leeftijd van 50 jaar. Meer in het bijzonder het risico op kanker voor een man van boven de 50, de drijvende per week, met een minimum van negen uur Fietsen, zes-voudig. In ongeveer vier uur, de risico herhöht door vier keer.

Voor de studie zijn de gegevens van ruim 5200 mannelijke proefpersonen werden geëvalueerd. Het is dus volgens de verklaringen van de betrokken wetenschappers niet alleen de grootste onderzoeksproject, het rijden met de directe effecten van Fietsen op de gezondheid van de werknemers, maar ook de eerste studie die gedaan is in dit verband een belangrijke verbinding met prostaatkanker.

Op de fiets is het mannelijke reproductieve vermogen niet schadelijk voor

Het uitgangspunt van de studie, is de vraag of de Fiets leidt tot onvruchtbaarheid en erectie problemen. Deze oude gezondheid mythe, kan niet worden bevestigd. De statistische analyse van alle patiëntgegevens kan dus – zoals eerder vermoed – een schadelijk effect van het zadel op de mannelijke buik en een als gevolg van de interferentie met de reproductieve vermogen.

Druk op de prostaat Kanker zou kunnen veroorzaken,

De resultaten van het onderzoek zijn hersteld, volgens de auteur van de studie van Professor Mark Hamer aan het beste van onze Kennis en worden beschouwd als wetenschappelijk back-up.

Echter, de statistische resultaten zijn zo controversieel zijn als de pathologische – ziek van je lichaam mechanismen ten gunste van de Fiets, het risico voor prostaat kanker dergelijke verhogingen. Vorige bevindingen suggereren dat de verhoogde druk op de prostaat die wordt geactiveerd door het Zitten op het zadel, kan een factor zijn.

Wat u kunt doen

Ter vermindering van de druk op kwetsbare Plekken zoals de prostaat via de fiets zadel, deskundigen adviseren bijvoorbeeld, op de vijfde tot de achtste positie. Het zadel zit te ver naar achteren of te ver naar voren, belast met het gewicht van het lichaam op de neus van het zadel of het zadel trailing edge. Ook de zithouding is belangrijk. Het meer van het lichaam wanneer het berijden van een fiets is naar voren gekanteld, de minder de bekken kan absorberen – voor het zadel vorm is ontworpen als je rechtop Zitten – het gewicht van het lichaam. Als een Algemene regel: Als het ‘ s aanpassingen aan het zadel ongemakkelijk, of duwt, de Stoelen is niet optimaal, en de druk op gevoelige Punten.

Voor meer informatie over het onderwerp van prostaatkanker, kunt u hier vinden.

Hamburg-harburg, 9. Juli 2014

Geef een reactie