Hepatitis E in Duitsland zijn in het Bijzonder Zwangere vrouwen in gevaar

Lange Hepatitis E wordt beschouwd als een ziekte. Maar het aangrijpende verhaal van een Zieke, Zelfs in Duitsland, we moeten voorzichtig zijn.

Bent u in nood van een donor lever. Anders zullen ze het niet overleven. Als Astrid Müller* (36) dit hoorde, ze kon het niet geloven. Nee, drie weken voordat hun wereld was nog in orde. Ze was gezond, woonde met haar man Matthias, en dan een en een half jaar oude zoon Johann in een dorp in de Allgäu. En ze had net vernomen dat ze zwanger was. In de 13. De Week. We waren zo gelukkig, zegt Astrid. Eindelijk, we wilden een broer van Johann uit het hart.

Maar op een dag kreeg ze hoge koorts en hevige pijn in de gewrichten. Als de Thermometer liet de 41 graden Celsius, sleepte het als een mechanisch monteur in het ziekenhuis in Memmingen. Daar wist niemand wat er aan de hand was met mij. De Artsen verlaagde de koorts en bracht mij na tien dagen met het vermoeden van weke delen reuma.

Maar toen ze terug was naar huis, kreeg de koorts weer en was in staat om te draaien in pijn. Haar man bracht haar terug naar de kliniek, waar ze meteen naar de INTENSIVE care. Ik was zo ellendig dat ik besefte dat niets voor mij.

Lever waarden sterk verslechterd

Plotseling, uw lever waarden verslechterde snel. Haar lichaam dreigde te vergiftigen. De ambulance brachten zij rag Astrid naar de München ziekenhuis. Er zijn de specialisten waren op het ergste voorbereid. En inderdaad, al na de eerste onderzoeken werd duidelijk gemaakt aan haar: je bent een donor nodig hebben van een orgaan, zo snel mogelijk.

Schwangere Frau besonders durch Hepatitis E gefährdet

Zwangere vrouwen en mensen met een verzwakt immuunsysteem moet worden in het bijzonder beschermd tegen Hepatitis E-infectie

Hepatitis E virus infecteert miljoenen

Zo bleek later, was het resultaat van een onbekende infectie met het Hepatitis E-Virus. Het Virus is in Duitsland is weinig bekend, omdat het zich voordoet in dit land vrij zeldzaam. Vooral grote delen van Afrika en enkele landen in Azië (China en Japan) worden beïnvloed. Er zijn ongeveer 20 miljoen mensen met het Virus besmet raken elk jaar. Echter, op slechts 3,5 miljoen zijn de symptomen bij alle. Een ernstig verloop van de ziekte duurt bij mensen met een verzwakte lever, of een beschadigd immuunsysteem en bij Zwangere vrouwen.

Alleen de Laatste maakt de ziekte is vaak bijzonder moeilijk: een Geïnfecteerde vrouw in het laatste trimester van de zwangerschap met Hepatitis E, een risico van ongeveer 30 procent dat je zal sterven. De oorzaak van deze ernstige verloop van de ziekte bij Zwangere vrouwen, experts kunnen alleen maar speculeren zo ver. U vermoedt dat tijdens de zwangerschap een verhoogde hormoonniveaus zijn de trigger. Ook studies hebben aangetoond dat het Virus repliceert in het bijzonder goed.

Na de diagnose van Astrid Müller moest onmiddellijk krachtige medicijnen, zodat je lichaam zou weigeren het Orgel. Ze had geluk: Na slechts een dag, het verlossende bericht: We hebben een geschikt lichaam en de operatie nu, zei de dokter. Alles ging goed. Astrid ‘ s lichaam aanvaard de buitenlandse lever.

Toename in het aantal meldingen van Hepatitis E gevallen

Ze wendde zich vervolgens tot de vraag hoe het Virus zou kunnen hebben gekregen: ik was in Azië. Ik heb geen idee waar ik het Virus, herinnert ze zich. Omdat de Hepatitis E infecties optreden, met name in exotische landen, had de ziekte lang als een ongewenste Souvenir van de vakantie. Als Een Reis-En Vaatziekten. Echter, in het geval van Astrid Müller geeft een voorbeeld van een ontwikkeling die ervoor zorgt dat sommige van de duitse experts: in Duitsland, infecties met het Hepatitis worden gerapporteerd in de laatste jaren een groeiend aantal E-Virus.

In het afgelopen jaar waren er 670 gevallen – in relatie tot het voorgaande jaar, een stijging van meer dan 46 procent (in 2013, 458 gevallen werden gemeld), het Robert Koch Instituut (RKI). Een Trend die laat zien voor een goede tien jaar.

Hepatitis E: infectie in Duitsland

De experts van de RKI, houd een oogje op, maar zover is, zien ze geen reden tot paniek. U vermoedt dat de sterke stijging komt eigenlijk door het verhogen van de aantallen, maar door een grotere bekendheid van de ziekte. Artsen herkennen en melden nu vrij. Door deze gedetailleerde studie van de ziekteverwekker, de RKI in staat was om schoon te maken is er nu ook met de vooroordelen van wagenziekte. Je schrijft in een recent rapport: in de Tussentijd, wordt beschouwd als bleek dat de meerderheid van de gevallen wordt verkregen in het land van herkomst.

Met name merkbaar in Duitsland: Veel van Hepatitis E infecties optreden als gevolg van besmet vlees van gedomesticeerde varkens en wilde zwijnen. De beste bescherming is varkensvlees te worden gekookt (voor ten minste 20 minuten op 70 graden hitte). Bij het reizen in Afrikaanse landen, maar ook naar Japan en China, zorg moeten worden genomen om schoon drinkwater en adequate handhygiëne (Wassen/Desinfecteren). Een tip: in Principe, op het ijs niet meer zonder. De bacteriën overleven lage temperaturen in het Algemeen, en zonder afbreuk te doen aan.

Kun je overleven een Ongeboren een transplantatie?

Astrid Müller zullen waarschijnlijk nooit weten waar ze gecontracteerd. Voor je andere vraag veel belangrijker was: Wat mijn Baby? Niemand kon haar vertellen wat de kansen zijn, aangezien ze was de eerste Zwangere vrouw in Duitsland die ooit had ontvangen van een transplantatie.

Elf dagen na de OP, je vrouw de arts heeft de eerste echo. Astrid hield haar adem in. De kleine hartslag? Kijk de Baby zwaait! Wanneer we kijken naar het scherm, en de tranen kwamen naar Astrid ‘ s relief. Een paar maanden later, was het tijd voor De kleine Friederike naar de wereld kwam. Gezond tot in de kern.

*Alle namen veranderd door de redactie

Hamburg-harburg, 27. Juli

Geef een reactie