Helen met geluid – Wat is de perfecte golf?

Ultraschallbehandlung an der Schulter
Bij aandoeningen van de schouder, de sound wave therapie is een zachte vorm van behandeling.Geluid en schokgolven worden momenteel gebruikt in vele ziekten. Uw voordeel: u werkt snel en hebben nauwelijks bijwerkingen.

Ze zijn onzichtbaar voor het blote oog, in bepaalde frequenties, echter, hoorbare geluidsgolven. In de geneeskunde, hun toepassing is onmisbaar in de Vorm van ultrasone golven. Ultrasone golven worden hoge frequentie geluidsgolven die niet kunnen worden waargenomen door het menselijk oor. Uw voordeel: ze dringen door in de huid, het vetweefsel en de spieren, zonder het doen van de x-stralen in de schadelijke straling

Als de golven op de botten aan, je zal een ander effect hebben dan in het geval van de weke delen, in tegenstelling tot de weke delen, het effect van de ultrasone golven is, als je op de botten. De golven niet doordringen tot hen en geven hun energie in plaats van in de Vorm van warmte. Dit is met name nuttig in een verkrampte spieren en ontstoken gewrichten. Dus, ultrasone golven zijn ook in de behandeling van ziekten. Maar ook de zogeheten schokgolven zijn nuttig in de behandeling van vele ziekten. Ze verschillen van geluidsgolven in energie, rise time en voortplantingssnelheid

Wij bieden u de meest effectieve toepassingen van geluid therapie:

In het geval van een hielspoor

Een hielspoor is een lange-kosten benige uitwas van aanhoudende Overbelasting van de hiel bot. Omdat het omliggende weefsel ontstoken is vaak, het kan komen aan het begin van beweging en wanneer je Optreden naar een stekende pijn. Want je kunt de behandeling van een hielspoor, maar een hard drug, heeft tot nu toe bleef alleen de Mogelijkheid van een chirurgische behandeling. Onlangs, echter, een veel zachtere methode zonder scalpel: shock wave therapie. De arts schiet met de steun van een hand-held apparaat onder een hoge druk van geluidsgolven in het aangetaste weefsel. Dus, bloedcirculatie en het metabolisme van de cellen verbeteren. De behandeling is op de eerste vergadering nog steeds een beetje pijnlijk is, zal de pijn verbeteren, echter, al na de tweede toepassing. Na drie tot zeven shock-wave therapie sessies, de hielspoor is vaak opgelucht.

In het geval van een limoen-schouder

In het geval van een zogenaamde kalk-schouder, schouder-pezen zijn van kalk en Kalk beïnvloed. De Pezen versterkt en verdikt en ontstoken worden, dit kan bijvoorbeeld in het geval van Over-de-bewegingen van het hoofd, steek-achtige pijn. Ook hier is de shock wave therapie kan worden gebruikt. Hier geluidsgolven die worden geleid door een met water gevulde kussens in de schouder. Deze stimuleren van de zelfgenezende processen in de cellen en zorgen ervoor dat het lichaam verwijdert kalkaanslag. De meeste van de drie sessies. Ook in het geval van een ontsteking van de achillespees, de techniek kan worden gebruikt.

In Het Geval Van Nierstenen

Nierstenen zijn gemaakt van zouten en mineralen, die zijn gevormd als gevolg van hun hoge concentratie van kristallen in de nieren. Je kunt, als je Wandelen in de urineleider, het is uiterst pijnlijk. Om ze te verwijderen, wordt uitgevoerd, onder andere, een zogenaamde extracorporeal shock wave lithotripsy (ESWL). De stenen kunnen worden gevestigd apparaat met een echografie. Ook op latere vernietiging van de echografie toegepast. Door de geluidsdruk trillingen die breken de stenen. Meestal meerdere sessies nodig zijn om te verpletteren de stenen, zodat ze kunnen worden uitgescheiden door zichzelf.

In het geval van slappe cellen van de huid en zakken van vet

Als de huid niet strak, Accent Ultra is een zachte methode van behandeling. Het combineert radio golven voor huid het aanhalen en ultrasone vet-reductie. Door de hoge frequentie geluidsgolven, de vet cellen worden vernietigd en de vorming van collageen gestimuleerd. Na vier tot zes sessies, het eerste succes zichtbaar moeten zijn.

In het geval van acute en chronische pijn

In de behandeling van chronische pijn geluidsgolven naar de pijnlijke plek in het lichaam. De geluidsgolven te voorkomen dat de zenuw pijn prikkels naar de hersenen. De therapie is vooral geschikt voor de behandeling van de armen en schouders. Door de warmte die vrijkomt wordt losgemaakt bovendien, de spieren en de doorbloeding wordt gestimuleerd. Daarom is de therapie is ook geschikt in het geval van botbreuken en kneuzingen.

In Het Geval Van Tumoren

Als een Tumor is nog in een vroeg stadium, ultrasone golven worden gebruikt voor het vernietigen van kankercellen. Om dit te doen, zal u worden gebundeld en nauwkeurig begeleid naar de Tumor. De warmte maakt de tumor cellen te smelten. Het omliggende weefsel niet wordt beschadigd. De zogenaamde high intensive focused ultrasound (HIFU) is in de eerste plaats in prostaatkanker. De pijnloze procedure wordt toegepast, onder plaatselijke verdoving, zo lang als de kanker zich nog niet verspreid. De voordelen: Het risico van incontinentie en impotentie is verminderd in vergelijking met de chirurgische verwijdering van de prostaat. Omdat er geen weefsel gewond is, kunnen patiënten verlaten van de kliniek na een dag

In het geval van migraine en hoge bloeddruk

Een compleet nieuw type geluid therapie, hebben nu voorgelegd aan wetenschappers uit de Verenigde Staten. U vermoedt dat een onevenwichtige balans tussen de linker en rechter helft van de hersenen en stoornissen in het autonome zenuwstelsel is verantwoordelijk. Dergelijke aandoeningen kunnen worden, migraine, lage bloeddruk en hartritmestoornissen. Met behulp van geluidsgolven, u wilt herstellen van de balans tussen de twee helften van de Hersenen en als gevolg daarvan nietig te verklaren ziekten. In de HIRREM (Hoge resolutie, relationele, resonantie-gebaseerd, electro cephalic mirroring) bekende procedure, zal de patiënt worden aangesloten Sensoren op de hoofdhuid. Deze zijn bedoeld voor het meten van de elektrische activiteit van de hersenen, waardoor de hersenen golven. In het geval van onregelmatigheden tussen de helften van de Hersenen, ontdekten een computer programma zijn de dominante hersenen frequenties en converteert ze naar de audio-frequenties. De onderzoekers noemen dit een Afspiegeling van de hersenactiviteit. Zodra een Patiënt hoort deze geluiden moeten overeenkomen met de hersenen golven en weer in balans te brengen. Dus, de theorie van wetenschappers aan de Wake Forest School of Medicine in North Carolina. In studies met migraine en hoge bloeddruk patiënten zo ver, goede resultaten worden behaald.

Hamburg-harburg, 16. September

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie