Goedkope fitness armband van China de concurrentie beven

Was kann das Mi-Band?
De Chinese Smartphone-fabrikant Xiaomi is gestart met de Mi-Band, een fitness armband op de markt die is goedkoop en heeft toch een uitstekende prestatie gegevens en brengen besitztDer Chinese Smartphone-fabrikant Xiaomi, de Mi Band is een hoogwaardige fitness armband op de markt die kosten minder dan tien Euro. Het apparaat verzamelt een verscheidenheid van activiteit en gezondheid van de gegevens en bewaakt de slaap gedrag van de gebruiker. Je leest het in de praktijk Vita, wat kan de armband van China echt.

Oprichter Lei Juni wil om te veranderen met de nieuwe Activiteit Tracker niet minder dan de markt. En in feite, Xiaomi is schokkend, met een prijs van rond 9.40 euro voor de hoge kwaliteit Mi Band competitie. Punten van kritiek op de Chinese fitness armband kan worden moeilijk te vinden: De afwerking is goed, de technologie biedt veel en het ziet er chique uit.

Wat is de Mi-Band?

In het geval van de Mi-Band die niet alleen in de voorgrond kan worden, maar vooral wat is de prijs voor de. Niettemin, de gepresenteerde data-sheet is indrukwekkend en de prestaties die de veel duurdere concurrentie – de prijzen zijn hier meestal tussen de 70 en 140 Euro.

De Chinese fitness armband wordt vooral gebruikt voor de bepaling van de activiteit en gezondheid van de gegevens. Het is eenvoudig te bevestigen met een speciale Sensor, de beweging van de drager. Voor sporters, het toestel is bovendien uitgerust met een acceleratie sensor. De gebruikte sensor-technologie werd ontwikkeld door Xiaomi grotendeels nieuw.

Zelfs in de slaap, de Mi Band verzamelt gegevens

Naast gegevens over de activiteit van de Mi Band verzamelt met behulp van een zogenaamde slaap tracker informatie over de slapende gedrag van de gebruiker. Niet alleen slaap duur, maar ook de precieze fasen van de slaap in de nacht is vastgesteld en de totale data-pakket opgenomen. Op deze manier moet het mogelijk zijn om het optimaliseren van het slaap profiel.

Daarnaast is deze slaap is gekoppeld het profiel met een speciale slaap-cyclus-alarm-klok, in de Vorm van een gratis App op een – Mi-Band via een Bluetooth-verbinding Smartphone gebruikt kan worden. Voor dit doel, met de informatie die is verzameld op de nachtelijke slaap van de aan de Minuut is de perfecte tijd om je Wakker gedrag wordt bepaald. De armband-makers zijn om te profiteren van een meer rustgevende slaap en aangename Wake-up.

Data-analyse met de Smartphone

In de verschillende profielen, de verzamelde gegevens zijn verzonden via Bluetooth naar een Smartphone, waar de zogenaamde Fitness Monitor alle informatie over de activiteit, gezondheid en slaap gedrag en geëvalueerd kan worden.

Een ander Hoogtepunt van de Mi-Bands van het moment. Volgens de fabrikant is de levensduur afhankelijk van het gebruik – ongeveer 30 dagen voordat de armband moet worden opgeladen. Dus lopen deze keer kan worden bereikt, is geïnstalleerd op een energie-efficiënte Bluetooth-Chip. Daarnaast is de Mi Band, volledig water-en stofdicht, en is daarom ook geschikt voor gebruik Buitenshuis.

Wanneer kan ik het kopen van de Mi-Band?

De fitness armband werd gelanceerd door Xiaomi officieel en met een exacte prijs informatie. Het is dus veilig. Echter, de ontwikkelaars links op de vraag van wanneer het zal verschijnen op de Europese markt.

Hamburg-harburg, 24. Juli 2014

Geef een reactie