Goed slapen: Waarom je aan het verbeteren van de Seks en gezondheid

Paar beim Sex
Vrouwen die de Slaap meer, hebben meer Seks, hoe beter en leuker het ontbreken van Seks kunt een druk op een relatie. Onderzoekers hebben nu een eenvoudige oplossing voor het Probleem: een goede nachtrust. U kunt hier lezen waarom dat is niet alleen leuk, maar ook gezond.

Vrouwen die slaap een uur meer in de nacht, en goed, je verlangen naar Seks met 14 procent. Dit was het resultaat van een studie door de Universiteit van Michigan Medical School, die onlangs werd gepubliceerd in het Journal of Sexual Medicine.

De invloed van slaap op seksueel Verlangen is waargenomen weinig, maar deze resultaten suggereren dat een gebrek aan slaap vermindert vrouwen interesse in Seks, zegt studieleider Dr. David Kalmbach. Ik denk dat wat je moet onthouden is dat we moeten behandelen ons lichaam de slaap die hij nodig heeft. Dit verbetert de liefde leven.

Kalmbach en zijn collega ‘ s zijn uitgenodigd voor het onderzoek, 171 vrouwen en hun slaap gewoonten voor de 14 dagen gecontroleerd. Daarnaast zijn de onderwerpen hadden te vullen in vragenlijsten om u te vragen uw seksuele Verlangen.

Een goede nachtrust en meer Seks?

De resultaten tonen aan dat elk uur meer slaap in de nacht, de waarschijnlijkheid van het Geslacht de volgende dag rond de 14 procent – ten minste tot de aanbevolen slaap duur van 8 uur werd bereikt. Als verklaring, de wetenschappers stellen dat een gebrek aan slaap kan leiden tot een gebrek aan seksueel veroorzaakt door hormonen. Toevoegen aan: vrouwen die langer slapen en goed, ook melding van een groter genot van het Geslacht.

Maar Seks is niet alleen leuk, en zelfs verbetert de gezondheid. Dit is het resultaat onderzoekers aan de Universiteit van Bristol een paar jaar geleden. Hier zijn de belangrijkste redenen waarom Seks gezond is, zijn:

  • Seks los van gespannen spieren, vooral in de rug. Het is een soort van rug oefeningen in bed.
  • Het lichaam brengt de Hormoon Endorfine, dopamine u te beschermen tegen Stress en angst. De fase van ontspanning na een orgasme vermindert agressie en maakt je gelukkig.
  • Hetzelfde hormoon cocktail heeft een pijnstillende werking. De endorfines die vrijkomen, doen, niet alleen blij, maar ook tegelijkertijd de pijn zal minder gevoelig zijn. Hoofdpijn moet daarom geen reden te meer, maar voor Seks.
  • Het immuunsysteem wordt ook versterkt door Seks. De Kiecolt de onderzoekers Janice-Glaser en Ronald Glaser van de Ohio State University in Columbus te vinden. Ze waren in staat te meten direct na het orgasme, de concentratie van de immuun cellen is verdubbeld in het bloed.

Geef een reactie