Ginkgo effectief bij kinderen met ADHD

Ginkgo-Baum wirksam bei ADHS
Van de Ginkgo boom, in een complex proces van de werkzame stof EGb 761 uitgepakt, onderzoekers ontdekten nu dat Ginkgo is nuttig bij ADHD therapie als zeer effectief. De praktijk Vita geeft een overzicht van de resultaten van de studie.

Ginkgo kalmeert de geest

Ginkgo is bekend dat hij kan versterking van de cognitieve capaciteiten van de hersenen en de geest kalmeert. Daarnaast zijn de extracten van de Plant stabiliseren van de zogenaamde Neurotransmitter, die wordt aanbevolen in het geval van Hyper actieve kinderen. Tegen deze Achtergrond heeft nu onderzocht in een recente studie van de impact van een bepaalde Ginkgo extract op kinderen met ADHD is wetenschappelijk.

Natuurlijke hulp voor ADHD

Onder behandeling met het speciale Ginkgo extract EGb 761 in de kwaliteit van het leven, het ADHD-core klachten en verbeterden de prestaties van kinderen met ADHD in een aanhoudende aandacht van de Test. Het extract van de kinderen goed verdragen, bijwerkingen zijn uiterst zeldzaam en mild. Dit is het resultaat van de pilot-studie met 20 kinderen werden behandeld voor drie tot vijf weken met dagelijks maximaal 240 mg EGb 761. In de open klinische studie, de dosis van de EGb 761 werd geleidelijk verhoogd van 2x 40 mg per dag up-to-2x 120 mg per dag, voor zo lang als klinisch relevant aandacht doorgegeven tekorten. Gedurende de aandacht tests werd gemeten met behulp van EEG-activiteit van de hersenen.

Verder onderzoek is nodig

De resultaten suggereren dat de administratie van EGb 761 kon worden met een dosering van maximaal 240 mg per dag, een goed te verdragen en klinisch effectieve behandeling voor kinderen met ADHD. Echter, verder onderzoek is nodig om te bevestigen dat deze bemoedigende bevindingen. Momenteel Ginkgo zijn goedgekeurd drugs alleen voor volwassenen.

Geef een reactie