Gif in de handgreep: de fabrikant roept terug Buggy

Ein Kind sitzt im Buggy
Een baby producten van de fabrikant herinnert aan kinderwagens van een bepaald model en jaar van fabricage – reden giftige stoffen zijn in de greep van baby-producten-fabrikant, Hauck herinnert aan kinderwagens van het type Shopper Comfortfold. De reden: In een Review van de Stiftung Warentest in de greep van verboden stoffen werden ontdekt.

In de context van de huidige Buggy-Test van Stiftung Warentest laboratorium arbeiders slaags in de handgrepen van de Hauck-buggy ‘ s op de zogenaamde kortketenige gechloreerde paraffines. Deze weekmakers zijn verdacht kanker te activeren, en zijn verboden sinds 2012 in de EU.

De stof bezinkt in het water, de bodem en in dieren en mensen. In het handvat van de buggy hij is van bijzonder belang, omdat de moeders kan hem ophalen en op uw huid en vervolgens wanneer u Borstvoeding geven aan uw Baby.

Beïnvloed Buggy ‘ S Gebouwd In 2015

Zijn getroffen, volgens de informatie geleverd door de fabrikant, en Stiftung Warentest alleen modellen met bouwjaar 2015, volgens de 1. Maart 2015 zijn ingekocht. Iedereen die heeft gekocht van een Shopper Comfortfold van dit jaar, kunt u hem op zijn dealer of stuur het terug. Afhankelijk van de dealer, de aankoopprijs wordt terugbetaald in de Vorm van contant geld of een bon of de Buggy kan worden uitgewisseld. De productie datum kan worden gevonden in de ouders een sticker op de onderkant van de buggy.

Hamburg-harburg, 17. Maart

Geef een reactie