Gezond blijven op uw ski-vakantie in

Mit unseren Tipps machen Sie sich fit für den nächsten Skiurlaub!
Met onze tips maak je jezelf fit voor de volgende ski-vakantie!Uw langverwachte ski-vakantie. Zodat u kunt genieten van de winter ‘ s tale vanaf het begin, zullen we u vertellen hoe u moet het beste kunt voorbereiden.

Niet zonder warming-up in de sneeuw

Gewoon vanaf de Bank op de helling? Let op! Alleen wie is in Vorm, gaat ervoor. De Winter sporters moeten goed voorbereiden, zodat je al na tien minuten buiten adem en dus ongevallen, gescheurde ligamenten of gebroken botten risico. U kunt een ideale start enkele weken van tevoren – met kracht-en rekoefeningen (in orde voor de spieren is ook glad).

Fit voor de piste

Er zijn ook speciale trainingen, voorbereidt om te skiën, zoals onze Oefeningen hier. Alles wat je nodig hebt zijn een verstandige uitgevoerd of gymschoenen en een handdoek of kussen. Een warming-up voor bijv. Hardlopen op de plaats. Probeert uit te voeren als een basis oefening voor 5-10 minuten en tussen de individuele Oefeningen.

Voorbereiding voor de wintersport

Maar ook kleine eenheden in het dagelijks leven naast pasvorm: Tijdens het poetsen van uw tanden op een been leert evenwicht en coördinatie. Of proberen te staan op een opgerolde slaapmat en om de Balans te houden. En wie neemt de trap in plaats van de Lift, de opleiding van zijn uithoudingsvermogen.

Klik hier en tot in de puntjes voorbereid van start te gaan in de vakantie van de winter!

Geef een reactie