Genezing door middel van de Cyborg technologie – onderzoekers verbinden de zenuwen met vloeibaar metaal

Nerven mit flüssigem Metall verbinden
Chinese onderzoekers hebben een vloeibaar metaal legering met de hulp van de doorgesneden zenuwen. De Cyborg technologie te kunnen genezen in de toekomst een handicap en chronische aandoeningen die zich voordoen in verband met ernstige schade aan de zenuwen (bijvoorbeeld op de rug, de zenuwen doorgesneden in de toekomst met een speciale vloeistof metalen legering. Chinese onderzoekers van de Tsinghua Universiteit in Peking hebben de baanbrekende behandeling techniek in het laboratorium, gescheiden door een kikker zenuw. De resultaten zijn indrukwekkend. De artsen hopen dat op deze manier al snel ernstige zenuwschade – zoals op de rug te genezen. De praktijk Vita heeft voor u de feiten.

De Chinese wetenschap team ontwikkelde een in medische kringen over de hele wereld aandacht voor de oorzaak van de zorg-procedure, met behulp van een speciale legering gemaakt van liquid metal, een samenstelling van Gallium-Indium-Selenium, die is bij kamertemperatuur, vloeibaar – doorgesneden zenuw-uiteinden kunnen worden aangesloten in een korte tijd. De recent gepubliceerde studie toont aan: In het laboratorium is het mogelijk was om een brug te doorsneden heupzenuw van een ox kikker met de gesmolten metaal, zodat de signalen van de hersenen zijn overgedragen en de zenuw functie werd hersteld.

Zenuwen langzaam groeien

Deze Cyborg-technologie op de dag van vandaag, waar in het verleden, therapieën hebben gefaald. Er zijn verschillende therapeutische manieren om de behandeling van zenuwschade. Een zenuw is, bijvoorbeeld in de wervelkolom – volledig verbroken is, het blijft alleen om de chirurgische procedure. Chirurgen proberen in dergelijke gevallen tot het reconstrueren van de zenuwen op een zodanige wijze dat de verplaatsing van de stukken van de andere zenuw van het eigen lichaam of van donoren van de lichamen van de Overledenen werden verwijderd en geplaatst in de kloof tussen de doorgesneden zenuw uiteinden worden geplaatst.

De traditionele transplantatie-technieken zijn gebaseerd op de veronderstelling dat de aangesloten zenuwen groeien na de procedure weer bij elkaar en een nieuwe, goed functionerende zenuw-trein – van wat in veel van de bewerkingen die als zeer succesvol. Het Probleem echter, is dat zenuwen groeien heel langzaam. Slechts ongeveer een Millimeter van de dag. Dit is vaak te traag. Omdat de tijd waarin een zenuw wordt doorgesneden, middelen voor het ophangen van de spier die het kan ontvangen geen signalen van de hersenen. Zonder dat dit de werking van de hersenen-spier verbinding met de spieren van de rug en verdorren. In veel gevallen – zoals de rug of de dij letsel dat leidt tot een permanente handicap van de patiënt.

Cyborg-technologie maakt zenuwachtig benen

De goed gepresenteerd, op de toekomst georiënteerde methode van toetreding tot de doorgesneden zenuw-uiteinden door middel van een kleine canule met het vloeibare metaal, die opereert als een Signaal-Brug, genoemd naar de Chinese artsen als een belangrijke mijlpaal op de weg naar een kunstmatige neurale prothese. De ontwikkelde bridging-technologie zijn weergegeven in de dierlijke studies, die je kunt krijgen van de hersen-spier verbinding in beide richtingen en ook in het geval van een volledig doorgesneden zenuw zonder verlies van functie in een rechtopstaande positie. Spier verwelking kan worden voorkomen, en zenuw groei wordt gestimuleerd en de zenuwen kunnen groeien terug, net als in het geval van de ox kikker met de vrede van de geest.

Een verder voordeel van de techniek is de Afschaffing van de metalen uit het lichaam na de behandeling. De zenuwuiteinden zijn met succes aan elkaar gegroeid zijn, kunnen verwijderd worden, de vloeistof Overbruggen met een micro-spuit. Bediening met een speciaal ontwikkelde x-ray-technologie heeft aangetoond dat vrijwel geen metaal te blijven van de residuen van de zenuwen. De metalen legering is beschreven in de studie als geheel onschadelijk zijn voor de menselijke gezondheid. Toch zijn verdere studies uit te vinden of er op lange termijn lichaam-of immuun reacties op de Gallium-Indium-Selenium-verbinding.

Hamburg-harburg, 29. Mei 2014

Geef een reactie