Fast Food: Hoe snel het risico op kanker verhoogt

Hamburger
Sappige, heerlijke en gevaarlijk: Hamburger en Co kunnen verhogen binnen een korte periode van tijd, de darm de kans op kanker, toont een recente Studie in het verenigd koninkrijk van twee weken ongezonde voeding tot wijziging van de darmflora drastisch, en de verhoging van het risico van kanker, toont een recente studie in het verenigd koninkrijk.

In een kleine studie van wetenschappers aan het Imperial College in Londen wilde om uit te vinden of een korte periode van twee weken is voldoende voor het wijzigen van de darmflora van de mens door het eten van het verkeerde voedsel zo sterk, dat men kan spreken van een verhoogd risico op darmkanker.

Dieet ruil voor twee weken

Ze laat 20 Afrikaanse en 20 Afro-Amerikanen voor twee weken van het dieet, swap: De Afrikanen aten in de test fase, met een typische Amerikaanse Fast Food zoals friet, hamburgers en Pannenkoeken – dat is eten met veel vet en weinig vezels. Ondertussen, de 20 waren de Amerikanen voor de duur van het experiment op de lage-vet en rijk aan vezels Afrikaanse dieet van rijst, peulvruchten, Maïs en vis.

Aan het begin van de studie via een fecesmonster, en colonoscopie van de conditie van de darm-flora (de bacteriële beschermende laag van de darm) van alle vakken studeerde na het verstrijken van de twee weken dat de Tests werden herhaald.

Een Anti-kanker-recept: weinig vet en veel vezels

Het resultaat: beide groepen was veranderd in de darm flora. Terwijl de Amerikanen hebben meer kanker beschermende bacteriën in de darm had gevormd, en inflammatoire symptomen als markers voor colorectale kanker werden afgenomen, hadden een verhoogd risico van kanker van de dikke darm van de Afrikanen door de verandering in de darmflora.

Het recept voor een lager risico op colorectale kanker is: weinig vet en veel vezels. Volgens de studie van de leider, het hoofd van de tarieven in zo ‘ n Dieet de sleutel tot de bestrijding van hoge darmkanker in Westerse Landen. Ze benadrukken echter dat de resultaten van de kleine studie zou moeten worden door een meer uitgebreide onderzoeken bevestigd, om algemeen geldige uitspraken.

De beste leverancier van voedingsvezels, kunt u hier vinden.

Hamburg-harburg, 30

Geef een reactie