Elke Vierde wordt ziek op vakantie

Eine Frau sitzt im Flugzeug und hat Kopfschmerzen
Nauwelijks klaar voor een reis, maakt het lichaam slap – een-barmhartig te bestrijden volgens een rapport, elke Vierde, eindelijk, op vakantie en ziek, moe en lusteloos. Dus het is volgens een rapport van de Barmer GEK, elke vierde duitser. De praktijk Vita wordt uitgelegd hoe u aan de voorzijde van de recreatieve-en vaatziekten.

Vrije Ziekte-syndroom – dus artsen noemen de ziekte, die van invloed is veel werknemers, zodra ze verliet het kantoor voor de feestdagen. Een recente mededeling van de Barmer BEK, volgens u, die een op de vier werknemers in Duitsland.

Dus de vrije tijd van de ziekte

Als mensen dat doen om zichzelf op de werkplek, de duur van stress, het immuunsysteem in hoge versnelling, legt Dr. Ursula Maarschalk van de Barmer GEK. Het lichaam releases voortdurend stresshormonen en de noodzaak te mobiliseren om de reserves van energie. De bloeddruk stijgt. Als dan alle van een plotselinge vakantie is in afwachting van de spanning, terwijl tegelijkertijd het immuunsysteem, maar naar beneden. En dat maakt het Getroffen kwetsbaar voor infecties en virussen.

De recreatieve ziektepreventie

De beste strategie tegen de recreatieve ziekte is Langzaam en bewust op de vakantie. Geen aandacht aan het feit dat ze rechtstreeks van het Bureau of de werktafel meteen in het vliegtuig of in de auto. Geef jezelf een beetje tijd, laat het lichaam naar beneden komen, adviseert expert Dr. John. In vrede, inpakken en ga op vakantie en twee dagen later, op slechts te verlaten, is zijn advies.

In de Video van Dr. John legt uit hoe u aan de voorzijde van het REC ziekte

Gezondheid zorg voor de feestdagen

Het is echter niet alleen de plotselinge ontspanning, bevordert ziekten in de vakantie tijd. Klimaatverandering, voedsel conversie, en niet in het minst, vlucht-, auto -, of een schip een reis kan een verdere oorzaak van ongemak in de vakantie. Voor een klacht-gratis reis, toeristen moeten een aantal voorzorgsmaatregelen:

  • Reis-apotheek: u moet zijn geneesmiddelen tegen diarree, braken, koorts, pijn, insectenbeten en de huid verwondingen. Bovendien, een schaar en pleisters in de reis-apotheek. Vooral belangrijk middel tegen chronische ziekten niet vergeten! Het beste met een dubbele nemen – in twee verschillende koffers en gedistribueerd.
  • Vaccinaties: Voor reizen binnen Europa, maar het zijn Vaccinaties tegen Tetanus, Polio en difterie. De reizen pad blijft, is het vertrek van de vakantiegangers, niet later dan zes weken voorafgaand aan de reis met uw huisarts of het tropisch Instituut van de aanbevolen vaccinaties in het land van bestemming, het verstrekken van informatie aan, bijvoorbeeld, het Vaccin kan omvatten gele koorts, Hepatitis of tyfus.
  • Trombose-bescherming: In het vliegtuig, het kan komen van het langdurig Zitten en een gebrek aan lichaamsbeweging tot een gevaarlijke trombose. Op lange vluchten, dienen te worden gedragen over steunkousen. Zorg er ook voor om veel te drinken en van tijd tot tijd in de gang en begint te lopen.

Meer tips voor een klacht-vrije vakantie, kunt u hier vinden.

Hamburg-harburg, 8. Juli

Geef een reactie