Elke dag hoofdpijn – het geheim trigger!

Veel Duitsers lijden elke dag van hoofdpijn – het minste zou komen met het idee om uw handtas verantwoordelijk voor. Dr. John ontkracht tien verborgen oorzaken.

Onderzoekers over de hele wereld ontdekken nieuwe hoofd pijn veroorzaakt. Maar ook voor de patiënt, er is ook goed nieuws: Wie de triggers, kunt u voorkomen dat de verraderlijke pijn vaak. Hier is hoe het te doen.

Elke dag hoofdpijn, een zware handtas

Aandacht voor uw dagelijkse bagage: Sommige handtassen weeg 4 – 5 kg. Dit maakt de nek en de schouder maken het gebied van zwaar – en veroorzakers van hoofdpijn. Neem met u een kleinere tas. Of je het dragen van een rugzak, waarin wordt gepleit voor de spieren ten minste gelijkmatig.

Sterke geuren kan leiden tot dagelijkse hoofdpijn

Snelle hulp tegen dagelijkse hoofdpijn

De werkzame stof acetylsalicylzuur, ACE, (4 uur 500-1 000 mg, max. 3 000 mg/dag), hoofdpijn effectief. Beste, met veel water of zoals een bruistablet. Dit brengt het werkzame bestanddeel bijzonder snel in het bloed.

Die omringt zich met parfum wolken, reageert met hoofdpijn. Ook geurstoffen in cosmetica, schoonmaakmiddelen en luchtverfrissers met een (potentiële) te veroorzaken. U doet afstand van kamer spray en een schakelaar om te proeven van het parfum. U kunt ook gebruik maken van geur-gratis cosmetische producten.

Hoofdpijn als gevolg van een voedsel intolerantie

Wie krijgt tot vier uur na de consumptie van Salami, Parmezaanse kaas of tonijn is altijd een hoofdpijn, kan verdragen, kan niet worden histamine. Deze stof is vooral in ingeblikt voedsel. Een eetdagboek kan een indicatie geven van welke voedingsmiddelen zijn problematisch. In het acute geval, het verlichten van antihistaminica (apotheek) klachten.

Waarom gaan we niet buiten zitten de hoofdpijn moet

Veel moed, je hoofdpijn verdwijnt door zelf – en dat is geen goed idee. Omdat de hersenen kunnen wennen, een zogenaamde pijn geheugen. Daarom is de ondernemer ingediende klachten worden snel afgehandeld.

Geef een reactie