Eisprong maakt psychopaten vrouwen?

Frau ist sauer
Onderzoekers hebben gevonden dat hoe hoger de cyclus-afhankelijke niveaus van de vrouwelijke geslachtshormoon Oestrogeen, is het meer een onwillige FrauenAls bijwerking van de ovulatie zijn stemmingswisselingen en prikkelbaarheid vóór de Menstruatie, maar ook het toegenomen verlangen om Seks te hebben voor de Eisprong bekend. Nu onderzoekers te verrassen met nieuwe inzichten.

In talrijke studies is aangetoond dat de menstruatiecyclus invloed heeft op het gedrag van vrouwen. Psychologen van de Goethe Universiteit van Frankfurt hebben nu ontdekt dat vooral het sociale gedrag van vrouwen veranderd na de ovulatie. Terwijl de vrouwen tijdens en kort na de Menstruatie, in een coöperatieve, vindt u het na de ovulatie is moeilijk om te delen. Dit is het resultaat van twee Internet-studies, waarin meer dan 400 duitse en US-Amerikaanse vrouwen waren betrokken.

Oestrogeen als een remmer

In beide onderzoeken hoe hoger het niveau van oestrogeen, hoe lager de verdeling van paraatheid was duidelijk. De wetenschappers observeerden de bereidheid van de vrouwen met een laag Oestrogeen niveaus (dat wil zeggen, tijdens en kort na de menstruatie), als ook een tijd waarin de oestrogeen niveau is bijzonder hoog (kort na de ovulatie). Tot het midden van de cyclus, de Oestrogeen niveaus stijgen in belangrijke mate – dat wil zeggen: hun bereidheid om samen te werken varieert, blijkbaar, met de niveaus van Oestrogeen.

Divisie bereidheid van de cyclus-afhankelijk

De bereidheid om samen te werken werd gemeten met behulp van een beproefde schaal, de zogenaamde sociale waarde oriëntatie. Voor het Experiment, de vrouwen werden gevraagd, in een Online spel, nominaal om het geld verdelen onder zichzelf en een onbekende Persoon. Vrouwen kort na je ovulatie datum worden besloten vaker om het geld te houden, in plaats van het delen van het.

Maakt antisociale Oestrogeen?

Vrouwen zijn beschreven volgens hun eisprong net als een onwillige, maar vaak ook als een egoïstische, onbezonnen, en asociaal. Alle eigenschappen die zijn ook toegeschreven aan psychopaten.

Hamburg-harburg, 18. September

Geef een reactie