Eindelijk niet Roken: Hoe snel het lichaam herstelt

U maakte al een paar keer om te stoppen met Roken, maar de angst van intrekking symptomen? Een studie heeft nu ontdekt dat dit helemaal ongegrond. Misschien is de 31 is. Kan de aanleiding zijn om eindelijk Rookvrij.

Goed nieuws voor de wereld niet-Roken dag: Een stroom, in het tijdschrift Volksgezondheid publiceerde een studie toont nu aan dat de angst voor het Stoppen is in ieder geval ongegrond. Veel rokers zijn bang dat de Drang naar de Sigaret is een stoppen met Roken ondraaglijk. De meeste niet kunnen voorstellen, dat je beter nadien, zelfs als ze zijn geworden door het Roken echt ziek, legt Rudolf Schobesberger door het Instituut voor sociale geneeskunde aan de MedUni Wenen in de aanloop naar de wereld niet-Roken dag. Sociale artsen in staat waren om te weerleggen dat deze problemen nu.

Studie toont de ongegronde angst om te Stoppen

Frau zerbricht Zigarette

De kracht van tabak, drop-outs moed: De angst van langdurige ontwenningsverschijnselen na het stoppen met Roken is ongegrond

Volgens de MedUni Wenen, veel rokers voelen de drang om te overwinnen van de Verslaving. Volgens de huidige peilingen een kwart van alle rokers zouden verminderen van de consumptie van tabak, één derde op de sigaret zonder. 37 procent heeft al eens geprobeerd om te stoppen met Roken. De vrees is dat de ontwenningsverschijnselen zullen worden ondraaglijk, echter, is een grote hindernis. Hoe sterker de nicotine-afhankelijkheid, des te sterker is dat de angst, zegt Berger Geduwd.

Tot slot, niet-Roken – een goed gevoel!

Sociale artsen van de medische Universiteit Wenen hebben de gegevens geanalyseerd van 270 onderwerpen. Het resultaat: Degenen die duurzaam gestopt zijn met Roken, het gaat op de lange termijn veel beter. Van de 270 respondenten, de deelnemers met meer dan 42 procent zei dat een jaar na de intramurale Roken therapie, het is voor je gezondheid en over het algemeen beter en nog steeds niet te Roken. 30 procent begonnen na de therapie weer met het Roken. De Rest is niet alleen bleek de inspectie data.

Minder hart-en vaatziekten, een betere slaap

De rook van de Gespeend is niet langer het verzoek van een meerderheid van stemmen, na een half jaar te worden betrokken. Naast het stoppen met Roken heeft vele positieve effecten op het welzijn van ex-rokers. Het afzien van tabak leidt niet alleen tot meer tevredenheid met het leven, maar een significante verbetering in de gezondheid. Voordat de therapie tot 23,2 procent van de huidige niet-Roken op hart-en vaatziekten, waarover wordt geklaagd, na slechts een half jaar, deze waarde gedaald tot 5,8 procent. Ook op de kwaliteit van de slaap van de rook is om te stoppen met een impact: Als de huidige niet-Roken werd elke seconde van de therapie met de slaap ontevreden, daarna waren er nog steeds met 22,4 procent.

Tot slot, niet-Roken – dus het werkt!

Wilt u tot slot worden niet-Rokers en in de toekomst rook-vrij leven? Onze tips uit de galerij helpen!

Hamburg-harburg, 31. Mei

Geef een reactie