Eerste hulp voor kinderen: Hoe kan ik de behandeling van een dislocatie?

Kinderärztin Dr. Nadine Hess
Expert Dr. Hess: In het geval van een dislocatie, het aangetaste gewricht moet worden uitgerust. Het Rechttrekken van de gezamenlijke moeten worden gemaakt in elk geval over een dokter.Een dislocatie gebeurt er wanneer de kinderen snel: Zelfs een eenvoudige val kan ervoor zorgen dat een bot van de socket joint draait en het kind heeft een grote mate van pijn. Kinderarts Dr. Nadine Hess uitgelegd wat ouders moeten doen in dit geval.

De kinderarts Dr. Nadine zegt Hess

Het is zeer belangrijk bij het omgaan met een dislocatie: Probeer niet het aangetaste gewricht zelf weer op de rails! Kan in het ergste geval, de neiging om nog meer blessures. Sinds een ontwrichting leidt vaak tot een sterke zwelling, moeten worden verwijderd beperkende kleding zo snel mogelijk. Start met het ongedeerd lichaam en trek het stuk van de kleding is alleen op het einde op de gewonde zijde. Om te praten met het kind en proberen om het af te leiden.

Kind beim Ultraschall

Een dislocatie moet snel worden onderzocht door een arts en behandeld

In het geval van een dislocatie, een pijn-vrije opslag is belangrijk

Om te zorgen dat de pijn zo laag als mogelijk, moet beslist het kind zelf, welke opslag is het beste voor de gewonde deel van het lichaam handig: Misschien doet het pijn het minst als het kind kan, bijvoorbeeld, houdt de aangedane Arm zichzelf of hem op een kussen voor ondersteuning. Soms zijn de kleine patiënten wilt liggen en niet in de Arm van hun vader of moeder. Belangrijk is vooral dat van de dislocatie van het getroffen deel van het lichaam wordt niet meer belast. U rijdt uw kinderen aan de Kinderen van de orthopedisch chirurgen, of chirurg, een kinderen – het beste van twee zo kunnen ouders zitten met de jong in de achterkant van de auto en kalm hem naar beneden. Mocht u niet de mogelijkheid om het kind mee te nemen naar de arts meteen een ambulance bellen.

Hoe is een dislocatie?

Net wanneer je het Ravotten is het niet ongebruikelijk om kinderen te trekken van een dislocatie, meestal op de ellebogen, schouders of knieën worden beïnvloed. De bot draait in het gewricht, wat kan leiden tot ernstige pijn. Een simpele val of een ongelukkige beweging, bijvoorbeeld, Tekenen zwaar op de Arm, kan leiden tot een ontwrichting. Naast de meest belangrijke zwelling kan worden gezien, vooral op een onnatuurlijke draaien van de joint. Vaak willen vertrekken de kinderen in het getroffen gebied te raken. Daarnaast heb je moeite om te verplaatsen van het gemeenschappelijke goed.

Wat is de Chassaignac verlamming?

Door een plotselinge Trek aan de Arm kan leiden tot ontwrichting van de zogenaamde spaken van zijn bij de elleboog. Kinderen houden van de Arm, dan is het vaak iets naar binnen gedraaid en gebogen, als deze houding minder pijn te voelen. Het zijn vaak de kleine patiënten zijn waarschijnlijk niet in staat om de Arm te bewegen – en dat is de reden waarom het verschijnsel draagt de naam van Chassaignac verlamming. Het sprak knop opnieuw moet worden ingesteld door een arts. Hoe sneller dat gebeurt, hoe groter de Kans dat de resulterende pijn zal verdwijnen snel.

Geef een reactie