Een waarschuwing tegen de moderne anti-baby pillen

De technicus zorgverzekering geeft een hoger risico van trombose door een aantal van de moderne anti-baby pillen. Ondanks de sterkere bijwerkingen van de nieuwe medicijnen vaker dan oudere mensen, de resultaten van een studie van het health insurance Fund.

De technicus gezondheidszorg (TK) bekritiseerd pillen de toenemende regelgeving van de moderne anti-baby. De reden voor hun kritiek: Nieuwe producten vaak vormen een veel groter risico voor de vorming van trombose (bloedstolsels) dan de oudere pillen in sommige preparaten, kan het risico van trombose is nog steeds niet volledig opgelost.

Niettemin, de meer moderne anti-baby pillen om te worden beschouwd als zogenaamd in een betere en veel vaker voorgeschreven. Dit was het resultaat van een studie van de TK – waarvan de resultaten werden voorgesteld in de pil-rapport 2015. Een team van onderzoekers van de Universiteit van Bremen heeft de gegevens geanalyseerd van TK-Verzekerd.

Alle momenteel beschikbare anti-baby-pillen zijn een betrouwbare manier van anticonceptie, maar de verschillende producten hebben verschillende risico’ s en bijwerkingen, zegt Dr. Jens Baas, Voorzitter van de Raad van bestuur van techniker Krankenkasse (TK). Hij pleit dat Artsen overwegen bij het voorschrijven van de pil de risico ‘ s zorgvuldig in en om het resort in geval van twijfel, een ouder medicijn. Bovendien, jonge vrouwen moeten op de hoogte zijn mening beter risico ‘ s en bijwerkingen voordat u kiest voor een bereiding. Het is een recept geneesmiddel, niet een Lifestyle product.

Wat is de pil verhoogt het risico op trombose?

Sinds de ontwikkeling van de anticonceptiepil, het is bekend dat de contraceptieve verhoogt het risico van trombose, maar de risico ‘ s in verschillende preparaten is variabel. Dit is het gevolg van de inhoud van stoffen: anticonceptiepillen bevatten progestagenen. Dit zijn hormonen die het lichaam, het vervalsen van een zwangerschap en het voorkomen van de eisprong. Hoe sterk is de pil verhoogt het risico op trombose is afhankelijk van de gebruikte Progestagenen.

In Duitsland zijn er vier generaties van anti-baby pil, momenteel beschikbaar zijn, omdat in de loop van de tijd veranderd de samenstelling van de actieve bestanddelen. Tijdens de voorbereidingen van de eerste en tweede Generatie zijn gebaseerd op het progestageen Levonorgestrel, worden gebruikt in de pillen van de derde en vierde Generatie nieuw ontwikkelde Progestagenen, zoals drospirenone.

Volgens de TK-Rapport het laagste risico op trombose in het geval van preparaten die het Progestageen Levonorgestrel, Norgestimate en Norethisterone, terwijl drospirenone (bijvoorbeeld in de anti-baby pil Yasmin) heeft tot twee keer zo hoog risico.

Met name in 2012 gestart met de moderne anti-baby pil Zoely is in de kritiek van de experts. Volgens de TK-rapport hun kwaliteit is slechter dan die van vergelijkbare preparaten. Het risico van trombose bij het gebruik van deze voorbereiding is dus hoger dan bij de andere en ook andere bijwerkingen vaker optreden. Vanwege bezorgdheid over de veiligheid, deze pil wordt niet goedgekeurd in de Verenigde Staten.

Je hebt een goedkeuring, zodat u zal worden voorgeschreven. Vooral bij jonge vrouwen die niet roken en geen Overgewicht, spreekt op het eerste gezicht, niets tegen de moderne anti-baby pillen, aldus Professor Gerd Glaeske van de Universiteit van Bremen. Maar nieuw is niet altijd beter is, integendeel, De pillen van de vorige generaties te beschermen tegen ongewenste zwangerschap en een lager risico op een trombose.

De 7 meest populaire mythen over de pil

Rond de pil, een hele reeks van geruchten, vooroordelen en halve waarheden de ronde. Tijd om op te ruimen. De praktijk Vita maakt de mythen-Check.

Hamburg-harburg, 12. Oktober

Geef een reactie