Een vergrote prostaat-behandeling: Wat is de vraag?

Een vergrote prostaat behandeling hangt in de eerste regel daarvan, die ongemak in de prostaat. Niet altijd een behandeling nodig.

Het ongemak voor de patiënt, bijvoorbeeld, zijn niet beperkt, en een beetje storend is, is om te Wachten en te zien, zonder een vergrote prostaat behandeling eerste zin. Een regelmatige medische check-up is noodzakelijk.

Een vergrote prostaat-behandeling: medicatie of chirurgie

Brennessel

Vaak behandeling van kruiden-supplementen voor de prostaat uitbreiding. Deze bevatten de werkzame stoffen van bijvoorbeeld brandnetel wortels

Vergroting van de prostaat beperkt de Betrokken, zodat vergroting van de prostaat-behandeling nodig is, zijn er twee opties: medicatie of chirurgie.

In een vroeg stadium van een benigne prostaat hyperplasie wordt meestal behandeld met medicijnen. Vaak behandeling van kruiden-supplementen voor de prostaat uitbreiding. Deze bevatten over het algemeen werkzame ingrediënten van saw Palmetto fruit, brandnetel wortels, pompoen zaadjes, en rogge pollen. Dit kan het verbeteren van de vermindering van de urinestraal en de nachtelijke drang om te plassen.

Prostatavergrößerung-Behandlung

Het ongemak niet afgelost door de therapie kan een vergrote prostaat-behandeling-operatief

Vaak een vergrote prostaat-behandeling met geneesmiddelen op de juiste manier

Geneesmiddelen die behoren tot de groep van zogenaamde α1-receptor blokkers zijn de meest gebruikte agenten in de behandeling van symptomen van een vergrote prostaat. Ze veroorzaken de prostaat en de blaas spieren te ontspannen. Dit vermindert de weerstand in de blaas outlet, waardoor het water. De grootte van de prostaat is de receptor blokkers is echter niet van invloed. Het voordeel van deze medicatie je sneller begin van de Actie binnen een paar dagen, zodat de arts kan snel beoordelen of de symptomen van een vergrote prostaat, te repareren, of een ander vergrote prostaat-behandeling geschikt is.

De zogenaamde 5α-reductase-remmers remmen de invloed van mannelijke hormonen op de prostaat en het verkleinen van de klier. De medicijnen verminderen de vorming van het hormoon dihydrotestosteron (DHT), dat is voor de groei van de prostaat klier die verantwoordelijk is. Echter, hun effect zich niet onmiddellijk, maar pas na enkele weken of maanden.

Combinatie van medicijnen voor een vergrote prostaat behandeling

Beide drugs, α1-receptor blokkers en een 5α-reductase-remmers, kunnen ook samen worden gebruikt om het combineren van de verschillende mechanismen van actie. Dit prostaatvergroting behandeling is vooral bedoeld voor patiënten die klagen van ernstig ongemak en hun kwaliteit van leven is bijzonder beperkt. In het geval van combinatie therapie moet echter worden opgemerkt, dat de bijwerkingen van beide medicijnen kunnen worden verbeterd.

De OPERATIE voor een vergrote prostaat behandeling

Het ongemak niet afgelost door de therapie kan een vergrote prostaat-behandeling tijdens de operatie. Een prostaat OPERATIE is vooral handig in de volgende gevallen:

 • met de toenemende vernauwing van de plasbuis en het verhogen van de resterende urine in de blaas
 • in geval van herhaalde urineretentie, de gevulde urineblaas kan niet worden spontaan leeg
 • in het geval van blaasstenen
 • in het geval van herhaaldelijk optredende infecties van de urinewegen
 • in het geval van verslechtering van de nierfunctie
 • als het bloed wordt in de urine

Chirurgische ingreep bij een vergrote prostaat behandeling

In het geval van de procedure, een onderscheid tussen een procedure op de urethra (transurethal) en een open operatie met een abdominale incisie. In de meeste gevallen, prostaat operatie via de plasbuis is de aanbevolen methode. Dus het is verwijderd delen van de prostaat (het primaire ablatieve), of vernietigde een deel van het weefsel (secundaire ablatieve) te krimpen van de prostaat.

De standaard methode in het geval van een prostaat OPERATIE is transurethrale resectie van de prostaat (TUR-P), die wordt uitgevoerd op zowel Full – en part anesthesie. In deze chirurgische techniek de arts voegt een Instrument (endoscoop) via de plasbuis (transurethal) en verwijderd met de speciale chirurgische instrumenten een deel van de vergrote prostaat. De TURP is een vergroting van de prostaat meest gebruikte methode en leidt tot een relatief weinig bijwerkingen. Ook blaasstenen kunnen worden verwijderd met deze operatietechniek. Een voordeel van deze methode is dat het verwijderde weefsel wordt bewaard en na de OPERATIE, kan de microscoop worden onderzocht.

Natuurlijke Actieve Ingrediënten

Studies hebben aangetoond dat de effectiviteit van kruiden geneesmiddelen op Basis van de werkzame ingrediënten van saw Palmetto vruchten (Sabal) en brandnetel wortel (Urtica) in het geval van goedaardige prostaatvergroting.
Voor de kruidengeneesmiddelen Prostagutt forte, worden gedetecteerd, wordt de volgende werkzame eigenschappen:

 • Afweging: De combinatie van actieve ingrediënten remt het effect van en de vorming van hormonen die het stimuleren van de groei van de prostaat en regelt daarmee de vergrijzing van counter-geïnduceerde verstoring van het evenwicht in het hormonale evenwicht van de prostaat.
 • Ontspannen: Ontspant de spieren van de prostaat en de gespannen weefsel, waardoor de druk op de plasbuis.
 • Het verminderen van: anti-inflammatoire eigenschappen, vermindert het vasthouden van water weefsel in de prostaat. Dit vermindert de prikkelbaarheid van de prostaat.
 • In het geval van de TRANS-urethalen prostaat incisie (TUIP) van de prostaat de plasbuis wordt uitgebreid door het insnijden van de prostaat weefsel of nek blaas. Met deze methode kan het water worden verbeterd. Mogelijke complicaties van beide methoden zijn bijvoorbeeld:

  • Achteruit ejaculatie (retrograde ejaculatie): Het zaad is de blaas in de urine, niet in de plasbuis gericht. Hij wordt vervolgens uitgescheiden met de volgende plassen. De vruchtbaarheid is aanzienlijk verminderd, Libido, erectie en orgasme vermogen.
  • Zelden kan optreden na de OPERATIE een vernauwing van de plasbuis.
  • Ook zeldzame potentie problemen na een operatie.

  Een vergrote prostaat-behandeling met Laser therapie

  In het geval van een vergrote prostaat behandeling, verschillende laser therapie kan worden gebruikt. Met de verschillende onderdelen van de prostaat kan worden met behulp van een laserstraal of verdampt afstand. Afhankelijk van de methode die is gekozen, verschillende lasers met verschillende golflengten worden gebruikt. Voordeel van de laser therapieën minder complicaties. Echter, de behandeling, de kosten zijn hoog en er is geen weefsel kan worden verwijderd voor verder onderzoek.

  Een alternatieve methode die kan worden gebruikt voor uitbreiding van de prostaat naar de behandeling, de plaatselijke verdoving wordt uitgevoerd transure Thale magnetron therapie (TUMT). De energie wordt gebruikt door micro-golven voor het verwarmen van het weefsel van de prostaat en voor het verlichten van het ongemak. Er is een verschil tussen de Lage-energie-technologie (NE-TUMT) met temperaturen tot een maximum van 55°C en in de Hoge-energie (HE-TUMT) met temperaturen boven de 55°C.

  De open chirurgische verwijdering van de gehele prostaat via een abdominale incisie, de Patiënt is in gedeeltelijke of Volledige verdoving, wordt meestal alleen uitgevoerd als de prostaat is sterk uitvergroot, en andere therapieën met geen verlichting.

  Geef een reactie