Een niet-helemaal-perfecte Diner: Markus Mörl last van trigeminus neuralgie (aangezichtspijn)

Markus Mörl
De zanger, Markus Mörl is blij om weer pijnvrij te zijn: als gevolg van een trigeminal neuralgie, hij leed en pijn onder de kwellende gezicht. De operatie heeft hem schieten geheiltEin stekende pijn, van beslaglegging-zoals in het gezicht – de trigeminal neuralgie is een lijdensweg voor de Betrokken persoon. De zanger Markus Mörl weten hoe dat voelt. Wanneer het Perfecte celebrity Diner, liet hij de kwellingen van de hel.

Trigeminal neuralgie – de ziekte is relatief onbekend. Maar de zenuw pijn aan de slechtste die er is. De zanger Markus Mörl (ik wil plezier beleven). In het geval van een reeks van De perfecte celebrity Diner hij eerst niets te zeggen. Hij vergast zijn gasten, ondanks de verschrikkelijke pijn. Maar onmiddellijk na de opname, Markus Mörl, vanwege de trigeminale zenuw operatie neuralgie. De televisie replay, hij had alleen maar dankzij de sterke drugs, zegt hij later. Jarenlang heeft hij last van de pijn ondraaglijk. U komt altijd terug als hij opgewonden. Mörl vergelijken het gevoel met een boor, die doordringt in zijn hoofd. Echter, de Werking van die verloste hem ten slotte. Als je hebt ervaren deze ziekte, je weet hoe om te genieten van een pijn-vrij leven.

Helse Pijn In Het Gezicht

Een plotselinge, stekende pijn die meestal trekt door slechts één helft van het gezicht – Betrokken denken van spiertrekkingen, vaak voor het eerst tot een onschadelijk Nerveus. Echter, de bliksem-achtige symptomen terug komen, in een steeds kortere intervallen. Binnenkort zachte tikken op de wang release al een helse pijn. Als een dolk steken in mijn gezicht, een beschrijving van een patiënt, de ondraaglijke gevoel.

De trigeminale zenuw wordt geïrriteerd

De vijfde craniale zenuw, genaamd de trigeminale zenuw beschadigd is bij chronische pijn syndroom of geïrriteerd. Hij is geïrriteerd, hij stuurt pijn signalen. Deze uitbreiden naar de ogen en de tanden. Vaak de aanvallen optreden, maar in één helft van het gezicht. Als u echter de sterkste bekende pijn. Een veel voorkomende oorzaak van verdikte bloedvaten die de druk op de zenuw. Maar ook tumoren kunnen beperken hem. In zeldzame gevallen, de neuralgie is een gevolg van een andere ziekte die veroorzaakt een ontsteking in de zenuw.

Medicijnen en een OPERATIE voor trigeminusneuralgie

Meestal in het gezicht zal worden behandeld de pijn met medicatie. De gebruikte anti-epileptica kan het voorkomen dat bepaalde pijn, maar ernstige bijwerkingen: zoals Misselijkheid, vermoeidheid en haaruitval. Wanneer deze overheersen of de staking van de tarieven van de vele artsen, in plaats van tabletten, bij een operatie.

Het verlicht de zenuw. Een duim en kleinbedrijf Opening achter het oor, de trigeminale zenuw onder Algemene verdoving. Vervolgens met een tissue lijm, een pad gemaakt van niet-giftig plastic tussen de zenuwen en bloedvaten. Zo kunt u oefenen geen druk meer.

Geef een reactie