Een medicijn patch helpt met de benen spartelt

Pflaster gegen Restless Legs Syndrom
Een speciale patch kunt het verzachten van de zogenaamde Rusteloze Benen syndroom (RLS) die spiertrekkingen. Zodat de huid niet geïrriteerd, kunt u medicijnen op diverse Punten van het lijmen, bijvoorbeeld op de achterzijde-geen patch kan brengen op spierspasmen verlichting. De praktijk Vita legt uit hoe dit precies werkt.

Op de vakantie, Helga K. (50) is gelukkig dit jaar op de meeste. Want ik ben van plan om te herstellen goed, zegt de verkoper van Neuss, Duitsland. Omdat in het afgelopen jaar, uw vakantie op Fehmarn is een beproeving. Op de auto rijden, haar man gehouden, elk uur, omdat Helga, die geleden wordt als gevolg van ongecontroleerde spiertrekkingen, en zijn benen moesten worden vertegenwoordigd. Ze heeft het Restless Legs syndroom (RLS) – een tot op heden niet volledig opgehelderd ziekte in het zenuwstelsel. Maar nu is er een nieuwe patch kalmeert mijn friemelen benen, zegt ze.

Het begint ongeveer vijf jaar geleden. Een vriend van mij vertelde dat ik pranced rond als een renpaard, of me gewoon ging zitten, kom je weer omhoog. Ik had nooit iets van gemerkt. Later, een hinderlijke tintelingen in de benen, vooral wanneer het rust. Ik rolde me op het bed. Ik vaak in slaap viel alleen ’s nachts om vier uur – en dan moest’ s ochtends om acht bij de kassa. U zoekt een specialist voor zenuw-healing. Hij maakt de diagnose van RLS, en legt uit: hun signaaloverdracht in de hersenen is verstoord. Ze krijgt een drug. Maar het effect was snel gemaakt. Daarom kunt u uw vakantie, neem contact op met de RLS-expert Dr. Safi Hazzan (50) in Düsseldorf. De arts legde uit: het ging om de medicatie-gerelateerde achteruitgang. Door een snelle effectieve pillen van de hersenen om te wennen snel aan de werkzame stof. Dr. Hazzan beveelt een nieuwe drug patch dat levert 24 uur zo gelijkmatig mogelijk, naar de rustgevende werkzame stof. Hij moet alleen worden dagelijks verschoond. Stipt om zes uur in de avond, Helga vast een nieuwe patch. Altijd op andere Plaatsen, zoals, bijvoorbeeld, bovenarm, schouder of rug, zodat de huid kan irritatie worden vermeden.

Het succes was geweldig, zegt Helga K. Na drie, vier dagen laten het ongemak gevoeld. Ik kon niet in slaap komen gemakkelijker, sliep ik door en werd wakker in de ochtend vernieuwd. Ze straalt. Douchen en baden is met de patch is er geen Probleem. En na twee weken, bijwerkingen, zoals duizeligheid en Misselijkheid waren verdwenen. Ik ben gewoon blij dat er deze patch.

Afhankelijk van de diagnostische inspanning, worden de kosten tussen de 200 en 600 Euro. Info: kenniscentrum voor RLS, www.rls-zentrum.de, Tel.: 02 11/30 20 06-0

Geef een reactie