Een droge mond is een Symptoom is van een verminderde productie van speeksel

In het geval van een droge mond is van de karakteristieke Symptoom, het slijmvlies van de mond voelt droog aan. Dit is een verminderde productie van speeksel is meestal alleen het geval als het bedrag van rust speeksel is al minder dan de helft van de normale speeksel.

Op hetzelfde moment het speeksel dikker dan normaal. Zeer vaak Getroffen met het gevoel van je tong zou vasthouden aan het gehemelte. Daarnaast, het gaat om het begeleiden meestal tot een verhoogd gevoel van dorst.

Mundtrockenheit durch Medikamente

Voor een droge mond de meest voorkomende oorzaak is de inname van zogenaamde xerogener drugs, die verminderen de productie van speeksel

Droge mond ook een invloed op het gevoel van Smaak

De droogheid van de mond kan leiden tot tijdelijke of langdurige gaan problemen in verband met de mond gebied of zelfs het hele lichaam. Vaak is de droogheid van de mond van invloed op de Smaak van de persoon in Kwestie, en zelfs de mogelijkheid kan worden uitgeschakeld om op te kauwen. Als een resultaat, de eetgewoonten veranderen vaak, of het gaat zelfs het verlangen om te eten. In veel gevallen, bepaalde voedingsmiddelen kunnen niet meer of slechts met moeite worden gegeten, omdat ze te droog of te plakkerig.

Een droge mond kan leiden tot een ander Symptoom is moeilijk in te Spreken. Daarnaast is de hechting van de tandprothesen is vaak getroffen door de droogte van de mond, zodat het kauwen is ook de mogelijkheid om te verslechteren. Vooral in het geval van oudere personen, het is daarom mogelijk dat de door een droge mond, een gebrek aan voeding.

Geef een reactie