Ebola Serum: redding door tabak?

Serum gegen Ebola entwickelt
Artsen hoop om eindelijk een medicijn tegen de dodelijke Ebola-virus gevonden. Twee Ebola besmette Amerikanen zijn in de afgelopen week, met een experimenteel Serum behandeld – en inderdaad, De drug lijkt te werken. Echter, de productie van de mysterieuze stof is moeilijk en voorraden. Een klein farmaceutisch laboratorium in de Verenigde Staten nu wil oplossen door het gebruik van een gemodificeerde tabak plant zorgvuldig deze problemen.

ZMapp, artsen in de Emory University in Georgia, een experimenteel Serum bevat de eerste effectieve medicijn tegen Ebola. Hoewel het geneesmiddel niet is goedgekeurd door de AMERIKAANSE Food and Drug Administration (FDA), het werd gebruikt in het verleden reeds enkele dagen voor de behandeling van twee Amerikaanse burgers – Kent Brantly en Nancy Writebol–. Beide patiënten zijn volgens de autoriteiten nu aan de beterende hand.

Geen Serum aanwezig is in tabak kan helpen

De artsen beschikbare hoeveelheden van het serum zijn momenteel uitgeput. De Reserves bestaan niet. Daarom, een kleine Biofarmaceutische bedrijf uit Kentucky is nu in de focus, het doel is om met behulp van een gemodificeerde tabak plant is een snelle productie van the cure.

Voor het Ebola-Serum, de onderzoekers van de Emory University in de behoefte van een bepaald Eiwit, de voorbereiding is erg moeilijk en vervelend. Nu, speciaal gefokt, tabak-plant gebruikt voor de productie van dit Eiwit in grote hoeveelheden en in een korte periode van tijd.

Tabak gereproduceerd levensreddende Eiwit

De tabaksplanten worden momenteel geteeld in speciale kas faciliteiten en met het speciale Eiwit besmet. De tabak reproduceert de waardevolle basis voor het Serum sneller dan het zou zijn in het laboratorium. In deze zin is werken van de tabak is als een kopieermachine van de Proteïnen, legt Professor David Howard van de Universiteit van Emory.

Zodra de tabaksplanten zijn besmet, het zal een week duren, totdat er voldoende eiwitten beschikbaar zijn. Deze worden vervolgens in het laboratorium geïsoleerd en in een inneem actieve agent tegen Ebola is geïntegreerd.

Antilichamen vernietigen Ebola

Specifiek, de onderzoekers te maken van de geoogst eiwitten, drie verschillende antilichamen. Een van deze zogenaamde immunoglobulinen gewaarschuwd het immuunsysteem, zodat onmiddellijk de met Ebola-geïnfecteerde cellen worden vernietigd. De andere twee antigenen voorkomen dat de vermeerdering en verspreiding van het Ebola-virus in het lichaam.

Nog steeds is, volgens de onderzoekers, het is nog onduidelijk hoe alle onderdelen samen, maar blijkbaar neutraliseert het Virus door antistoffen.

Tot zo ver geen Testen met menselijke

Het Ebola-Serum is echt ontwikkeld in januari 2014, en zo ver, mensen getest. En toch, het Serum heeft onlangs bewezen blijkbaar succesvol te zijn in de behandeling van Kent Brantly en Nancy Writebol, hun gezondheidstoestand verbeterd binnen een uur na toediening van de drug aanzienlijk.

Verder onderzoek moet uitwijzen of dit effect daadwerkelijk werd veroorzaakt door het Serum, of dat het een natuurlijke afweer. Volgens de huidige schattingen, ongeveer 40 procent van de mensen besmet met het Ebola overleven de ziekte, omdat je verdediging kan een systeem in de tijd en genoeg van uw eigen antistoffen aan tegen het Virus.

Hier vindt u meer informatie over de besmettingsrisico ‘ s van Ebola, de ziekte van Ebola en het risico van een Ebola-epidemie in Duitsland.

Hamburg-harburg, 5. Augustus 2014

Geef een reactie