E-Gezondheid: Wat zit er achter het

E-Health-Anwendungen
Door het gebruik van E-Gezondheid kunt nemen, de controle van de gebruikers van de staat van hun gezondheid en analysierenDas de gezondheidszorg sector is digitaal: meer en meer mensen gebruiken hun Smartphones of Tablets voor Fitness en health toepassingen. Wat is er met dat.

Wat is de betekenis van E-Health?

E-Health (engels voor electronic health) is een Overkoepelende term voor alle elektronische gezondheidszorg. Vrij nieuw is de naam echter niet. Voor de eerste keer de Naam in 1997 verscheen in het wetenschappelijke tijdschrift de Gezondheidszorg PR-Nieuws en Marketing.

Waarom moet ik mijn E-Gezondheid?

Toepassingen in de context van E-Health richt zich op de ondersteuning van patiënten in het dagelijks leven en om meer informatie te krijgen over uw gezondheidstoestand. Apps voor patiënten met diabetes of migraine-patiënten hun ziekte goed, opgesteld voor een lange tijd. Dus diabetici hun bloedsuikerspiegel via de App. Dat de gezondheidszorg in de Trend, erkend door de App-ontwikkelaars en een verscheidenheid van Fitness-Apps op de markt. Geen tijd voor Sport – dit excuus niet langer van toepassing, omdat veel van deze Apps zijn in slechts een paar minuten. Fitness-Apps beloven een optimale workout zonder de dure apparatuur of Persoonlijke trainers in de gym. Met een Smartphone of een Tablet, de on-site fitness-waarden. Speciale Apps om te helpen met gewichtsverlies en het bewaken van de Body Mass Index.

E-Health toepassingen kunnen worden onderverdeeld in drie gebieden:

1. Fitness

Afgelegde afstand, het tempo en de maximale snelheid van het spannende feiten die je kunt delen met de telefoon. Lopende Apps meet alle belangrijke waarden en raden hoeveel je moet drinken na de run. Zelfs interval loopt de Apps voor een betere controle, want je hoeft niet voortdurend te kijken naar de klok, hoe laat is de sprint wordt beheerd. Het aantal verbruikte calorieën, een Beker voor het behalen van de opleiding de doelen en juichen in-between, inspireren naast. Of het nu ondersteuning, Squats, Crunches, of Asanas zon: Die kunt u niet naar de sportschool, maakt een Smartphone met Apps voor een personal trainer. Effectieve thuis-Fitness-Apps, is de training, specifieke delen van het lichaam. Dus, de lunch kan ook het gevolg zijn van gymnastiek.

2. Ziekte

1. Hart mes

De App Runtastic Heart Rate pulse van de Vinger op de lens van de camera en de LED aan de achterkant licht te meten van de hartslag.

2. Voedingsstoffen controleren

De dagelijkse Info over onze voedingsstoffen is belangrijk voor ons. De Mini-bibliotheek vitamines en mineralen is de moeite waard, dus dat kunnen we onszelf voeden op elk moment is evenwichtig en gezond.

3. Dieet motivatie

Duidelijk voelen we ons goed in ons vel! Lifesum het maakt ons nog eenvoudiger van onze calorieën, en om het verplaatsen van eenheden.

4. Slaap steun

Relax Melodies: slaap & Yoga is de App voor de ontspanning. We creëren onze eigen Geluiden van de 52 geluiden.

5. Acupressuur

Typische klachten die we kunnen overwinnen dankzij de App exchange, op elk moment, op elke plaats, weggegooid of weggemasseerd.

3. Onderzoek

ResearchKit is een Software, met de Apps voor het medisch onderzoek kunnen worden ontwikkeld. De applicatie maakt van de Smartphone een krachtige tool voor het medisch onderzoek, door het ondersteunen van Artsen, wetenschappers en andere onderzoekers om gegevens te verzamelen in een regelmatige en betrouwbare van de deelnemers, de gezondheid-en Fitness-Apps.

Waarom is E-Health steeds meer en meer belangrijk?

Volgens een studie, bijna elke tweede duitse technische manieren om het beheer van hun medische gegevens willen. E-Health toepassingen, patiënten, onafhankelijk van de arts –in het bijzonder van office bezoek en verblijf in het ziekenhuis en geven u meer controle over uw gezondheidstoestand. Het gebruik van elektronische middelen om de gezondheidszorg te verbeteren processen en patiënten, Artsen en therapeuten om beter te worden in een netwerk met elkaar. Het doel is het creëren van meer veiligheid en kwaliteit in de gezondheidszorg en in de lange termijn, om de stabilisatie van de kosten.

Geef een reactie