Dus de trein staking in Duitsland maakt je ziek

Frau wartet am Bahnhof
De rail staking betekent voor veel pendelaars en reizigers hoeven Wachten voor het uur – u moet proberen om deze tijd gebruiken voor Anti-Stress acties dagelijks te Wachten op de trein, de Woede over geannuleerde treinen en minder tijd in huis: De strike rail dat de tranen op de zenuwen. Maar niet alleen het lijden, het hele lichaam apparaat in rep en roer: Hier leer je hoe je de spoorweg staking van uw gezondheid kunnen beschadigen.

Vertragingen stress het lichaam

Een studie uit 2002 uitgevoerd door Amerikaanse wetenschappers kwamen tot de conclusie dat de dagelijkse reis naar het werk, het Niveau van het stresshormoon Cortisol aanzienlijk stijgen. Op het hoogste stressniveau onder forenzen die te kampen hebben met frequente Vertragingen. Hoe vaker de trein vertraagd is, des te meer benadrukt pendelaars.

En de gevolgen van aanhoudende stress op de gezondheid zijn bekend sinds Lang: het duwt de bloeddruk en het risico voor hart-opkomst-en vaatziekten.

Boosheid brengt het hart in gevaar

Na een week lang beperkingen, en nieuwe slechte nieuws over het onderwerp van de spoorweg staking, veel pendelaars zijn slechts één ding: boos. Maar dit kan gevaarlijk zijn: Een Australische studie heeft onlangs aangetoond dat het risico op een hartinfarct stijgt na een vlaag van woede, enorm: In de twee uur na de uitbarsting, het is dan ook meer dan acht keer zo hoog als normaal. Alleen voor mensen die al last hebben van hoge bloeddruk, kan de opwinding over de staking van de treinbestuurders over gevaarlijk.

Stress-vrij door de strike rail

Maar wat als de dagelijkse reis is nu de tijd om het kantoor te bereiken, of als het vakantie is geboekt met de trein al? Dan moet je met een aantal Anti-Stress-wapen arm is, kunt u gezond zijn om uw doel te bereiken.

De ademhaling: Langzaam en weloverwogen, Één – en-adem kalmeert het lichaam binnen een korte periode van tijd. Ook, probeer om te ontsnappen mentaal uit de stressvolle Situatie door met hen stel je iets Mooi – dit vermindert de stress en maakt het de tijd sneller gaan.

Tijdens de reis van opgebouwde Stress van de situatie, moet u verplaatsen dan: Probeer een Bus of metro Station eerder uitstappen en lopen de resterende afstand tot het kantoor of thuis op de voet.

In de avond, je moet actief proberen om te genieten van de beste Oefeningen die je hier kunt vinden.

Hamburg-harburg, 20. Mei

Geef een reactie