Drug Partnerschap

Ein älteres Paar geht spazieren
Een nieuw paar van de onderzoeksresultaten: Het immuunsysteem van de Partner is niet hetzelfde anPärchen woon samen voor een lange tijd, op hetzelfde, alleen hun gewoonten, maar ook hun immuunsysteem. Dit was het resultaat van een nieuwe studie.

Paar, samen leven en het opvoeden van een kind, het delen meer dan alleen het bed. Vaak zijn de partners in hun leven stijlen, slaap-en eetgewoonten, en zelfs in hun uiterlijke verschijning. Een recente studie heeft nu aangetoond dat een live mobiele gevolgen: Het immuunsysteem van de Partner zijn hetzelfde elkaar. Gepubliceerd door wetenschappers van de Universiteit van Leuve hun resultaten in nature immunology.

De Belgische onderzoekers bestudeerden het immuunsysteem van 670 gezonde vrijwilligers gedurende een periode van drie jaar. Onder de deelnemers aan de studie, en met 140 van de pas getrouwd stel leefde al hun huwelijk. 70 van hen waren kinderen samen. Deze koppels bleek meer vergelijkbare immuunsysteem dan mensen zonder kinderen.

Bij 50 procent van de koppels, de immuun systeem is sterk en geeft minder variaties

Elke persoon heeft een unieke immuunsysteem, dat hangt af van het aantal en de activiteit van immuuncellen. Het is interessant om op te merken dat slechts 25 procent van de genen die invloed hebben op ons immuunsysteem en de staat. De rest van de invloeden als gevolg van omgevingsfactoren.

In het kader van een studie werd onderzocht welke belangrijke factoren hebben de meeste invloed op het immuunsysteem van een persoon.

Voor deze bloedmonsters van gezonde mensen werden geanalyseerd tussen de leeftijd van twee en 86 jaar.

De onderzoekers willen te weten komen hoe de niet-genetische factoren, chronische ziekten, leeftijd, gedeelde leven en habitats (effecten van vervuiling of bacteriën) van het echtpaar aan de individuele beïnvloed immuun profiel.

Een paar is blootgesteld aan dezelfde invloeden van het milieu en het leven, is het dezelfde virussen en bacteriën in de darm. Of het nu een Paar kinderen had of niet, was voor het Immuunsysteem analyse is van groot belang. Omdat de kinderen zijn in het voordeel van een snelle bacteriën uitwisseling tussen de partners.

De wetenschappers komen tot de conclusie dat het gemeenschappelijk leven en de opvoeding van een kind, heeft een sterkere invloed op het immuunsysteem, als een acute, onbehandeld maag-griep. Onderzoekers vermoeden dat er zowel positieve als negatieve invloeden op de gezondheid. Om te zorgen voor een duidelijke uiteenzetting over de vergadering zal worden in de toekomst verdere studies zijn noodzakelijk. Deskundigen gaan er echter van uit dat in het Algemeen kunnen profiteren van het immuunsysteem en de zwakkere naar de sterkere systeem.

De partnerschappen nodig om gezond te zijn en te leven een positieve impact op andere gebieden van de gezondheid, toonde een studie van de Ohio State University. Het bracht het gevolg is dat vrouwen zijn gelukkiger en meer tevreden nadat u voor de eerste Keer met een Partner.

Is ook veel gewichtsverlies in een partnerschap gemakkelijker. Dit is bewezen door wetenschappers van het University College London (UCL), in hun onderzoek.

Bovendien, een studie toonde in het tijdschrift Social Science & Medicine, en dat de gemiddelde BMI van de respondenten zijn mannen 25,7, was op de gebonden mannen, 26.3 – dit iets hogere BMI beschermt tegen de gevolgen van hart-en vaatziekten.

Daarnaast is er een Nieuwe studie toonde York wetenschappers dat getrouwde mensen hebben een lager risico op het ontwikkelen van een hart-en vaatziekten. Als de reden, experts vermoeden dat de echtgenoot zal stoppen bij elkaar op bezoek gaan van een gezonde voeding en tijdig een arts.

Ook het geluk in een partnerschap kunnen een positief effect hebben en is een belangrijke voorwaarde voor een hoge leeftijd. De VS hebben gevonden-onderzoekers onlangs.

Hamburg-harburg, 19. Maart

Geef een reactie