Droge huid: Wat zijn de mogelijkheden voor behandeling zijn er?

De behandeling voor de droge huid is ontworpen, is het ontbreken van vocht balans met het oog op het stabiliseren van de oppervlakte van de huid om vocht verlies.

Een andere ziekte de oorzaak is voor de droge huid, de arts zal de behandeling vooral de onderliggende ziekte. De symptomen van Droge huid is in deze context een gelijktijdig voorkomende Symptoom dat moet verdwijnen met een effectieve behandeling van de onderliggende ziekte.

Zachte behandeling met moisturizers en milde reinigingslotions

Een droge huid maakt een zachte behandeling en zorg is nodig, want het is aanzienlijk gevoeliger dan de normale huid. Zeer goede compatibiliteit met de huid wordt gebruikt voor alle reinigings-en onderhoudsmiddelen dat is waarom het is de voornaamste plicht. Voor het reinigen met een milde, vochtinbrengende Zeep te gebruiken en zo reinigingslotions, en om te voorkomen dat alcohol gezicht water. Als basis voor de moisturizer licht vloeibaar, emulsie of melk met de voorbereidingen. De meerderheid van deze moisturizers zelfs Crème genoemd, aangeboden in de vorm van crèmes of lotions. De terugkeer van de huid ook de nodige vet door het gebruik van vet – bevattende dag en nacht crèmes die bevatten ook Vitamine A en E. Plantaardige ingrediënten, zoals de heks hazel (bijvoorbeeld in Hametum) geven de huid met genoeg vet en vocht, jeuk en anti-inflammatoire.

Frau lässt sich von Kosmetikerin beraten

U kunt bij het kiezen van de juiste producten voor de droge huid door de huid van de arts of door een goed opgeleide schoonheidsspecialiste voor advies

Bij het kiezen van de juiste producten, moet u advies inwinnen name aan het begin van uw huid arts of door een goed getrainde schoonheidsspecialiste. Ze besteden ook aandacht aan de regels van Toepassing voor de droge huid of voor de droge huid over de reiniging en verzorging.

Belangrijk: Direct na het baden of douchen, breng de lotion aan

Voor de droge huid en de behandeling: crèmes direct na het baden of douchen. Ideaal, moet de huid nog nat zijn als je crème. Om te voorkomen dat vroegtijdige verdamping van vocht. Lange, hete schuim baden moeten zoveel mogelijk worden vermeden en in plaats van olie Baden. WRIJF de droge huid met sponzen en zwemmen, evenals exfoliërende handschoenen. Je draag loszittende kleding die niet WRIJVEN op de huid.

Geef een reactie