Dries meerdere malen douches voor de huid?

Frau duscht
De menselijke huid is niet gemaakt voor het water, voor de meerdere douches moeten niet dient een douche te nemen, daarom is voor de dagelijkse gewoonte hoe vaak? Twee keer per dag, elke twee dagen of zelfs een keer een week? En wanneer is het schadelijk voor de huid? De praktijk Vita heeft het antwoord.

De warme temperaturen van de zomer maken ons steeds meer in het zweet. Omdat het frisse gevoel van de ochtend douche is snel verloren, en de wens om een herhaalde wascyclus. Voor sterke Schwitzer of na het sporten, dit is niet zo verkeerd: Het zweet overmatig vochtige huid kan snel een grond stampen voor ongewenste bacteriën en in het bijzonder op de voeten, voor champignons. Niettemin, de meerdere douches moeten niet in het voordeel van de huid voor de dagelijkse gewoonte. Omdat De huid van een mens is niet gemaakt voor het water. Net voor de lange en warme douches heeft een negatief effect op de natuurlijke beschermende zure mantel van de huid. Dit betekent niet beschermt u uitsluitend tegen het verlies van vocht, maar beschermt ook tegen schadelijke milieu-pathogenen. Een belangrijk onderdeel van deze schede, gevormd van talg en zweet van het lichaam. Ze zijn gewassen voortdurend en grondig, breken de beschermende schede. Dit geldt ook voor het reinigen van de voorbereidingen, hun actieve ingrediënten om de huid te ontsnappen in aanvulling op de natuurlijke oliën.

Crème is na herhaalde douches of duty

Met een paar eenvoudige regels elke keer als je onder de Douche, we kunnen voorkomen. Dus een korte Wassen met lauw water is voldoende. Koud water brengen ons weer te zweten, want het bevordert de bloedsomloop. Daarnaast is het voldoende om gebruik douche gels alleen in de regio ‘ s van het lichaam, de geuren zijn heel intens. De voorbereidingen moet een pH-waarde van 5.5. Douchegel met de opmerking pH-neutraal zijn niet geschikt, omdat de waarde van 7 is voor de huid te zijn ongeschikt. Het is heel belangrijk om te douchen goed droog. Op de huid resterende water verdampt in de lucht en verwijdert vocht. Na elke Douche, moeten we het opstomen van onszelf. Echter, slechts in de zomer van vet-bevattende crèmes vaak een ongemakkelijk gevoel op de huid. Een lichte crème, zoals Aloë Vera Gel is meer geschikt en ook een goede After-Sun care. En: toegenomen zweten worden weggespoeld met het zweet van belangrijke minerale zouten. Het is daarom belangrijk om altijd voldoende water drinkt, die compenseert voor dit tekort.

Geef een reactie