Dodelijke Overdosis cafeïne

Koffein kann tödlich sein
In de verenigde staten een gezonde Tiener cafeïne is overleden aan een Overdosis drugs. Eerder had hij genomen pure cafeïne in de Vorm van poeder. Ook in Duitsland, meer en meer mensen hun toevlucht tot de over-the-counter-stimulerende middelen – vaak zonder te weten hoe gevaarlijk het is in de Verenigde Staten, een geval een ophef veroorzaakt, waarbij een 18-jarige overleed aan een Overdosis cafeïne. De gezonde en actieve Tiener had blijkbaar verbruikt kort voor zijn dood, een over-the-counter cafeïne poeder. Ook in Duitsland, cafeïne, drugs gebruikt als de prestaties verbeteren en te verhogen tot stimulerende middelen. De gevaren zijn vaak onderschat.

De AMERIKAANSE Food and Drug Administration (FDA) heeft bevestigd dat de consumptie van cafeïne – in de Vorm van een legaal gekocht poeder als de oorzaak van de dood van de 18-jarigen. De autoriteit gewaarschuwd tegen de inname van pure cafeïne, omdat het kan al met de inname van ogenschijnlijk kleine bedragen per ongeluk op een fatale Overdosis.

Gevaarlijke Trend van cafeïne poeder in Duitsland

De dood van de jonge man uit de verenigde staten is slechts één voorbeeld van een dodelijke Overdosis cafeïne in de laatste paar jaar. Niettemin, de consumptie van de voorbereidingen van pure cafeïne te nemen, ook in Duitsland meer en meer. Vooral onder studenten en sporters eten Toezichthoudende autoriteiten spreken nu van een gevaarlijke Trend

De gezondheid van de gevaren van pure cafeïne kan worden onderschat door de meestal jonge consumenten. Al in een theelepel van een wit poeder, dat overeenkomt met de hoeveelheid Cafeïne van 25 kopjes sterke koffie. Met normale keukengerei het is bijna onmogelijk om de dosering cafeïne poeder-precisie, waarschuwde een woordvoerder van de FDA.

Zonder recept verkrijgbaar en in grote hoeveelheden

Zuivere coffeïne is zonder recept verkrijgbaar – meestal in de Vorm van tabletten of poeder. Naast prijzen vanaf slechts een paar euro per 100 gram, bestellingen van 10 kg op het Internet is het mogelijk zonder problemen.

Studies hebben aangetoond dat in Duitsland, ongeveer 25 procent van de studenten het bedienen van de zogenaamde ‘brain-doping met cafeïne producten. Ook sport sterk Cafeïne producten zijn opgenomen leren vanwege de prestatieverbeterende effecten.

Wat gebeurt er tijdens een Overdosis cafeïne?

In het geval van een Overdosis cafeïne zijn verschillende symptomen, zoals hoofdpijn, verwardheid, Rusteloosheid, angst, prikkelbaarheid, Misselijkheid en maagpijn. Ook de hartslag en de ademhaling van de Getroffen zal toenemen. In het bijzonder gevaarlijk is gevallen, een cafeïne Overdosis kan leiden tot hartritmestoornissen, Beven, spierkrampen, hallucinaties en gezoem in mijn Oren. In bijna alle gevallen een te hoge dosis cafeïne met slapeloosheid en slaapstoornissen.

Als u symptomen van een Overdosis cafeïne, moet u onmiddellijk een arts te raadplegen. In milde vormen van hoge cafeïne-waarden, is het raadzaam om veel water te drinken zodat je lichaam kan scheiden van de cafeïne zo snel mogelijk.

Voor meer informatie over het onderwerp van stimulerende middelen kan hier worden gevonden.

Hamburg, 21. Juli 2014

Geef een reactie