Die gaat flauwvallen…?

Saftschorle schützt vor Ohnmacht
De meest voorkomende oorzaak van flauwvallen, gebrek aan vocht. 2-3 liter water, thee of sap spritzer te buigen lage bloeddruk is in de voorbeelden die je een snelle zwarte ogen, lijden, waarschijnlijk als gevolg van een lage bloeddruk is niet altijd onschadelijk. Wij zullen u vertellen, wat zorgt op lange termijn voor meer energie.

Niet naar beneden vallen nu! Vrouwen in het bijzonder weet dat dit – in het licht van de dag, voel je je opeens zwak en duizelig. Sommigen zullen zich duizelig voelt. Anderen beginnen te schudden, of het hart krijgt het gazon, wat een flauwte aanval op handen is, zelfs. Oorzaak van een lage bloeddruk, medisch: hypotensie is meestal.

Als het circuit is gek

Hypotensie: Volgens de Definitie van de wereld gezondheid organisatie, DIE spreekt op vrouwen van hypotensie, als de waarde lager is dan 100/60 mmHg (bij mannen minder dan 110/70 mmHg). Of deze gemeten waarden van de klachten echter van persoon tot persoon verschillend. Bijzonder gevoelige periode kan ook worden genoten in het geval van waarden over de hypotensie en andere symptomen van het lijden.

Symptomen: Koude handen, duizeligheid en Trillen voor de ogen, bijvoorbeeld, opstaan in de ochtend, Misselijkheid, en concentratieproblemen tot duizeligheid en verlies van bewustzijn zijn typische symptomen. Getroffen zijn voornamelijk jonge, zeer slanke vrouwen. Waarom de druk blijft zo laag is, is niet precies bekend. De neiging kan worden overgenomen, en zowel moeder en dochter zijn het vaakst aangetast.

Risico ‘ s: Wat velen niet weten: hypotensie is niet altijd onschadelijk. Je kan ook een Symptoom zijn voor verschillende, deels levensbedreigende ziekten. Dit omvat een sub-functie van de schildklier of bloedarmoede. Maar hartklep gebreken of gevaarlijke hart zwakte kan worden achter de lage waarden. Daarom is het belangrijk om te gaan in geval van aanhoudende klachten naar de dokter. Verschillende studies (bijvoorbeeld, load-test) kan het bepalen van de werkelijke ontspanknop en de behandeling dient te worden gestart.

Veel te drinken, makkelijk om te genieten van

Water en thee Voor lage bloeddruk en als gevolg van de bloedsomloop vocht tekort zwakte is de meest voorkomende oorzaak! Dus in principe, 2-3 liter per dag te drinken en zweette mineralen zoals natrium, kalium, Magnesium bruistabletten. Ook goed: de kruiden en fruit en thee, verdund vruchtensap (sap). Een Kopje koffie voor het slapen de nachtelijke daling van de bloeddruk voorkomt.

Lekkere Hapjes: Lunch verlangen naar een Curry-worst met frietjes? Ik liever niet. Om het proces zwaar voedsel, de spijsverteringsorganen een heleboel bloed. De verslechtering van de Algehele doorbloeding (vooral de hersenen), we zijn lusteloos en moe. Beter is: lichte Snacks, zoals tomatensalade met Mozzarella, pasta met Pesto. En rustige zouten. Dat bindt vocht in het lichaam, verhoogt de druk in de bloedsomloop!

Geneeskrachtige kruiden en homeopathie

Een lage bloeddruk kan worden planten en homeopathisch behandeld. Nuttige Bronnen:

Meidoorn: geschikt doorn is wit-extract: verhoogt de kracht van de hartspier, verhoogt de bloedcirculatie.

Pessaria: Die homeopathische middelen de voorkeur: Haplopappus D3 helpt bij de circulatie, zwakte, duizeligheid of hoofdpijn. Tabacum D6 in acute circulatoire zwakte, hartkloppingen of Misselijkheid, zweten. Veratrum album D3 in acute circulatoire zwakte, hartkloppingen of Misselijkheid. Uw apotheker kan u advies geven over de juiste dosering.

Geef een reactie