Deze pijn medicatie hart patiënten dienen zich te onthouden van

Eine junge Frau gibt einer alten Frau eine Tablette
Pijnstillers zoals Ibuprofen of Diclofenac moet worden vermeden na een hartaanval, toont een recente deense studie, de zogenaamde niet-steroïdale anti-inflammatoire Geneesmiddelen kan hart-patiënten in levensgevaar, als ze genomen samen met antistollingsmiddel drugs – een recente deense studie toont.

Na een hartaanval, moet de patiënt meestal medicijnen, de bloedstolling verminderen (bijvoorbeeld Aspirine), een re-infarct te voorkomen. Pijnstillers niet met de klasse van de zogenaamde niet-steroïdale anti-inflammatoire Geneesmiddelen (cortisone, anti-inflammatoire middelen), bijvoorbeeld Ibuprofen of Diclofenac, kunnen bij een gelijktijdige inname is het effect van deze drugs en het risico van re-Infarct verhogen is de medische enige tijd bekend.

Nichtsterroidale anti-inflammatoire Geneesmiddelen verhogen het risico van bloeden

Een recente studie, door deense onderzoekers blijkt dat door de gelijktijdige inname van beide groepen van Drugs verhoogt ook het risico van bloedingen.

Voor hun studie, wetenschappers, geleid door Dr. Anne-Marie Schjerning Olsen van de University hospital in Kopenhagen, bijna 62,000 patiënten, gegevens geëvalueerd. Alle studiedeelnemers overleefd had een hartaanval.

34 procent van de patiënten heeft na hun hartaanval op zijn minst een niet-steroïde anti-inflammatoir geneesmiddel dat is voorgeschreven. De analyse toonde aan dat de inname van niet-steroïdale anti-inflammatoire Geneesmiddelen verdubbeld samen met antistollingsmiddel agentia, wordt het risico voor het bloeden meer dan. Onder bloeden genoemd intracraniële bloedingen (binnen de schedel) te begrijpen gastro-intestinale bloeding (in het gebied van het maag-darmkanaal) en bloeden van de luchtwegen of de urinewegen. Het risico voor het nieuwe begin van hart-en vaatziekten toeneemt, volgens de studie van 1,4 Maal in de vergelijking.

Het hoofd van de studie wijzen erop dat hun studie alleen rekening gehouden met niet-steroïdale anti-inflammatoire Geneesmiddelen ontvangen door de patiënten op recept – veel van de drugs werden over-the-counter verkrijgbaar in apotheken, die zou het verhogen van het gevaar.

Hier leer je wat de niet-steroïdale anti-inflammatoire Drugs er zijn en hoe ze werken.

Hamburg-harburg, 16. Juni

Geef een reactie