Deze 3 drankjes voor de verhoging van de vetverbranding

Die drankjes in de ochtend een glas warm water met citroensap, snel – dit gerucht blijft aanhouden. De waarheid is: Geen brew is een wondermiddel. Maar er zijn mengsels voor het verlagen van uw inspanningen om een impuls te geven.

Koffie

Hij is de meest natuurlijke Energie Booster voor sporters: koffie. Twee tot drie kopjes voor de Training om ons te laten effectiever (harder en langer) training – en dat betekent dat we meer calorieën verbranden. Een studie gepubliceerd in de Journal of Sports Medicine en Fysieke Fitheid, toont aan dat atleten werden bijna 20 procent meer herhalingen op een leg press toen ze werden verdreven van het Java-koffie. Belangrijk: je Drinkt je koffie zwart. Omdat melk en suiker te maken van het positieve effect op niets uit.

Koffie niet alleen maakt je slank, maar ook gezond. U ontdekt hier zijn vijf goede redenen waarom u elke dag meer dan een Kopje van kunnen genieten.

Kaffe

Koffie is niet alleen calorieën is het meest favoriete drankje van de Duitsers te stimuleren de verbranding van vet en maakt ons meer effectieve training

Ice water

Water: Vervang het citroensap een handvol ijsblokjes. Het lichaam moet dan energie verbruiken om het bereiken van zijn normale menselijke lichaamstemperatuur van 36 °Celsius. Daarbij, hij verbrandt calorieën. Drie porties ijs water per dag (0.6 liter) ervoor te zorgen dat u verbruikt tot 100 calorieën meer.

Groene Thee

Groene thee is niet alleen calorie-gratis – het kan ook helpen bij de vetverbranding en gewichtsverlies bevorderen, is het resultaat van een onlangs in het tijdschrift American College of Nutrition een studie heeft gepubliceerd. Daarom onderwerpen die dronken voor twee maanden, elke dag, vier koppen groene thee verloren gemiddeld drie kilo meer gewicht dan degenen die alleen water. Een verdere analyse van het jaar 2013 kwam tot de conclusie, dat de liefhebbers van groene thee minder wegen, een kleinere taille en gezonder. Het effect van groene thee is waarschijnlijk vooral te wijten aan het hoge gehalte van catechinen (27 procent). Catechinen cel beschermers, overtreft zelfs de vitaminen C en E in hun effect. Kies voor verse koffie, omdat Fertigtee uit de fles is verrijkt met veel suiker.

Groene thee is een van de beste manieren om de gezondheid en bij meer dan 60 ziekten. Hier kunt u alles te weten over de gezonde wonder.

Geef een reactie